Cara Hack Admin Grup Whatsapp

Entah la.Saya teragak-agak untuk berkongsi cara hack admin grup Whatsapp.Dua sebab.

Antaranya:

1.Saya bukan pakar teknologi

2.Saya orang jujur [harap saya tak perasan]

Namun sebagai seorang blogger maupun pembaca sendiri tidak akan menghadapi kesukaran untuk dapatkan info tersebut.

‘Google’ kan ada.

cara nak hack group admin whatsapp

Taip “Cara hack grup admin Whatsapp

Selepas itu akan keluar la beberapa blog yang memang menulis tips dan tutorial tentang perkara tersebut.Memandangkan saya tak nak kecewakan pembaca saya kongsikan video dari Youtube dan panduan secara manual.

Ikut la langkah demi langkah.

Pesan saya kalau nak sangat jadi admin group Whatsapp memohon sahaja dari admin yang sedia ada.Buat apa la nak hack jadi admin grup Whatsapp.

Kalau dia tak bagi kita buat sahaja grup Whatsapp sendiri.

Betul tak.

Saya nak bagi perumpamaan.

Biar pembaca pilih yang mana satu pintu yang seronok untuk dimasuki.

1.Pintu kejujuran

2.Pintu kecurangan

Sudah pasti ramai yang memilih pintu kejujuran kerana ia adalah sifat  alami untuk manusia.

Pintu kejujuran >>Orang suka.Hati tenang.

Pintu kecurangan>>Orang lain tak suka..Hati tak tenang.

Dah.

Saya tak mahu membuang masa pembaca.

Kita teruskan sahaja cara nak hack admin grup Whatsapp.Kalau tak jadi jangan pula Whatsapp saya atau cuba-cuba nak hack jadi group admin Pembaca Blog mrhanafi dot com.

Jika berminat  nak jadi admin boleh “PM” saya .

Kita boleh berbincang.Percuma dan dijamin privasi.

Sekarang tibalah masa yang ditunggu tunggu.

Jeng..jeng..jeng..

usb

Info lanjut : Ketik sini

Berikut adalah langkahnya :

1.Salin nombor telefon admin grup whastsapp dan tukar kepada digit binary.

Ambil contoh dibawah.

0 -[0 0 0 0]

1 – [0-0-0-1]

2 -[0-0-1-0]

3 – [0-0-1-1]

4 – [0-1-0-0]

5 – [0-1-0-1]

6 – [0-1-1-0]

7 – [0-1-1-1]

8 – [1-0-0-0]

9 – [1-0-0-1]

Contohnya nombor telefon admin  012-3456789  akan menjadi 000000010010100010111

2.Cipta satu mesej yang mengandungi

  “cng=true?=[admin’s number in binary]! [Your Number]&findchache.mnc.id=[802]ste5%Set.content?/ rfd=gv”

contohnya : “cng=true?=[000000010010100010111]! [013-456789]&findchache.mnc.id=[802]ste5%Set.content?/ rfd=gv”

3.Hantar mesej kepada group yang ingin kita jadi admin

4.Uninstall Whatsapp

5.Reinstall Whatsapp

6.On balik Whatsapp

7.Sekarang dah admin.

Sekiranya tak jadi cuba lagi dan cuba kombinasi yang lain pula atau teruskan mencuba.Yang penting jangan berputus asa.

Kalau tahu tak pe.

Kesimpulan

Akhir kata jangan mencuba kalau rasa perbuatan tersebut kurang elok.Saya tak jamin Cara Hack Admin Grup Whatsapp tersebut berjaya atau menjadi.

Jika buat kerja sambilan di rumah lagi banyak faedahnya.

Ada duit boleh Shopping sakan di Lazada

Lebih baik pembaca sudi untuk :

Salam hormat dan jumpa lagi.

mrhanafi


(Visited 5,793 times, 51 visits today)

38 thoughts on “Cara Hack Admin Grup Whatsapp

  1. Sy x reti cmmne nk tukar kpd digit binary ,, sy perlu jd group admin sbb sy ad satu group fmly and than dlm tu sorg je jd admin ,, mslah nya whassap admin dh tk aktif , kiranya x bolehh dhh nkk invite org lain..

    • dunia sekarang kita dilekakan dengan media sosial..

      ada agenda halus sebenarnya supaya hubungan offline yang jauh lebih baik hilang..hehehehe

    • saya pun berfikir begitu pada mulanya..

      namun kalau setakat hack jadi admin group whatsapp masih ok lagi..

      walaupun tak elok..

      apapun terima kasih kerana sudi memberi pandangan yang positif

    • nak dikatakakn bahaya adalah sikit..

      setakat hack admin grup ok lagi la..

      sebab itu saya berani share kat blog..

      bahaya sangat memang tak berani la..

Leave a Comment

CommentLuv badge