Selamat Datang Tahun 2017

Selamat Datang Tahun 2017.Alhamdulillah.Tahun 2016 sudah pergi.Pemergian tidak akan kembali.Semoga kedatangan tahun 2017 membawa lebih keceriaan dan kegembiraan.

Jadikan tahun 2017 sebagai titik tolak kejayaan yang berterusan dan terus mengimbas kembali kejayaan manis tahun 2016.

Kejayaan manis

Sepanjang tahun 2016 mrhanafi belum mencorak kejayaan yang besar sebagai seorang blogger.Namun ada menempa kejayaan kecil-kecilan iaitu membuat liputan rasmi sebagai kontemporari media bersama Sarawak Energy Berhad dalam pembukaan rasmi Projek Empangan Hidroelekrik Murum 2016.

Malah penubuhan Hero Borneo Team juga berjaya dilakukan.Cuma operasi dan gerak kerja masih agak terbatas kerana tugas hakiki.Begitu juga dengan team member yang lain.Mereka ada komitmen yang sukar untuk memantapkan aktiviti kami.

WAJIB BACA :   Jangan kejar wanita jika nak pikat mereka...ini sebabnya !

Halangan utama terletak kepada mrhanafi sendiri.Mrhanafi memperlahankan perjuangan kerana mrhanafi cuba memfokuskan kepada Projek Besar 2017.In shaa Allah akan diumumkan tidak lama lagi.

[Nota admin ]

Secara peribadi mrhanafi memohon maaf kepada rakan-rakan blogger dan pembaca blog ini atas sejuta kelemahan,kekurangan dan kekhilafan dalam penulisan sepanjang tahun 2016.

Semoga tahun 2017 membawa lebih gempak dan semangat membara untuk mencipta kejayaan.

Selamat Tahun Baharu 2017.

 

p/s: Dah baca ke artikel  >>  Apa Azam Blogger Tahun 2016 

 

Comments 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge