Jom bantu saya dengan sumbangan LIKE

Hari ini saya sertai Pertandingan Resensi Buku, Sebarkan Ilmu.  Alhamdulillah saya juga berjaya siap dan hantar penyertaan untuk pertandingan  tersebut.

Sebelum menyertai pertandingan ini perlu membaca syarat-syarat berikut:

 

Bagi peminat buku, syarat-syarat yang dinyatakan tidaklah susah mana. Lagipun tujuan utama pertandingan bukan sekadar bagi hadiah dan sijil.

Sebaliknya untuk menilai sejauh mana mutu penulisan dan gaya persembahan. Dalam masa yang sama boleh mendidk dan memupuk minat membaca buku dikalangn rakyat Malaysia.

Jika ada yang menang memang tuah badan dan rezeki kepada peserta. Belum menang pula, jangan pulak menganggp diri kurang baik atau kurang mantap.

Setidak-tidaknya sudah berjaya menghantar penyertaan satu usaha yang harus dipuji.

WAJIB BACA :   Selamat datang Februari 2020

Bagi mereka yang berminat untuk menyertai pertandingan ini ayuh segera bertindak. Kata sifu saya, Tuan Zuhairi Nopiah, orang berjaya ialah orang yang cepat bertindak.

Biarpun kita tahu peluang bukan sekali sahaja tetapi mengambil peluang sementara kesempatan yang ada itu adalah ciri-ciri orang berjaya.

Bertitik tolak dari situ saya menghantar penyertaan resensi buku “Percaya Sebelum Berjaya” hasil tulisan Tuan Zuhairi Nopiah.

Memandangkan 20 peratus markah penilaian berdasar LIKE di Facebook, saya dengan rendah hati memohon jasa baik kawan-kawan untuk like posting Facebook saya di link bawah ini: Saya dahulukan dengan ucap terima kasih tak terhingga kerana membantu saya.

https://www.facebook.com/mrhanafi2020/posts/404388780665366

Comments 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge