Peluang Terbaik Jana Pendapatan Kedua

Peluang Terbaik Jana Pendapatan Kedua…Berita pemberhentian pekerja MAS memang mengejutkan.Orang kata berat mata memandang maka berat lagi bahu memikul.Saya juga pernah mengalami situasi yang hampir sama pada tahun 2009.Ketika itu berlaku pertukaran jenama syarikat dan pihak pengurusan.Dalam proses tersebut sebanyak 50 peratus diberhentikan perkhidmatan dengan alasan penjimatan kos operasi.

jana pendapatan kedua

>>> Jom Bongkar Rahsia BestMobile Prepaid Jana Duit <<<

Saya bernasib baik kerana tergolong dalam senarai kekal untuk terus berkhidmat dengan syarikat.Sungguhpun begitu saya amat bimbang juga jika diberhentikan kerja kerana komitmen untuk membayar hutang rumah dan kereta yang ratusan ribu jumlah.Jika berlaku juga memang tak senang duduk dibuatnya.Sudah pasti seperti cacing kepanasan jadinya.Minta kita semua dijauhkan dengan dugaan begini.

Sekiranya anda sama seperti saya dahulu atau pekerja MAS tersebut maka pendapatan kedua amat diperlukan.Pendapatan ini boleh menjadi penyelamat dan sandaran kewanga untuk meneruskan kehidupan yang semuanya memerlukan duit.Sekurang-kurangnya dengan pendapatan kedua boleh dijadikan modal untuk mencari pekerjaan baru atau memulakan perniagaan kecil-kecilan,

Mungkin timbul persoalan bagaimana hendak menjana pendapatan kedua?

Baiklah.Saya terus kepada intipati kepada entri blog ini.Pendapatan kedua boleh kita jana dengan menceburi bisnes telco.

Bisnes telco ini berpotensi luas dan tidak terbatas jangkaannya.Sesiapa sahaja amat memerlukan talian telefon sebagai alat komunikasi wajib.Ia bukan lagi kehendak tetapi sudah menjadi keperluan sebagaimana pakaian dan makanan.Maaf macam keterlaluan pulak kenyataan saya nie.

Oleh sebab itu bisnes telco amat sesuai dijadikan peluang untuk jana pendapatan kedua.Syarikat telco yang menyediakan peluang begini ada banyak.Terpulang kepada anda hendak memilih yang mana satu.

Cuma dalam entri ini saya suka untuk menerangkan satu syarikat yang terbaharu berada di pasaran iaitu Bestmobile.Syarikat ini mempunyai ahli sekitar 90 ribu orang sebagai Brand Partner sejak dilancarkan sebulan yang lalu.Sambutan sungguh diluar dugaan dan ini membuktikan Bestmobile satu jenama yang dipercayai ramai.

Anda  yang mahu mencari pendapatan kedua wajar sekali untuk mengetahui lebih lanjut Bestmobile di link [ SINI ]

Sekiranya anda ingin bertanya dengan saya sendiri boleh juga menghubungi talian 011-38228381.Paling tidak pun boleh PM saya melalui Facebook

8 thoughts on “Peluang Terbaik Jana Pendapatan Kedua”

  1. Tulah kesian juga dengan nasib kakitangan MAS..musim2 GST dan barang semua naik harga ni pulak terpaksa berhenti kerja..haruslah cari side income..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: