Sistem Bergilir Ala-Ala Poligami

Sistem Bergilir Ala-Ala Poligami…Memiliki dua isteri blog bukan perkara mudah.Cabaran pelbagai dimensi.Ada yang positif dan tak kurang juga ada negatif.Namun kebijaksaan mengurus masa dan emosi serta minda amat dperlukan supaya blog  tidak terabai dan terasing.

poligami

Selepas ini mrhanafi menggunakan sistem bergilir sebagaimana orang yang dah mengamalkan perkahwinan poligami.Bukan bermaksud mrhanafi nak sangat kahwin lebih dari satu.Jika ditakdirkan jodoh apa salahnya kan..hehehe.Jangan sentap.

Sistem pengiliran ini ,memudahkan mrhanafi kawal selia pergerakan trafik keluar masuk.Setiap hari ,mrhanafi menullis satu artikel tetapi diterbitakn secara berselang seli.Ada sebab mrhanafi berbuat demikianSebab-sebab yang sukar untuk dielakkan.

Jika tidak buat begini mrhanafi akan mengabaikan salah blog.Dah tak boleh bersikap tidak adil.Kesannya jangan kahwin lebih dari satu.Opps silap.Jangan ada dua blog atau lebih jika dah ada tabiat kurang adil.

{nota penulis}

Jangan ingat berpoligami sahaja boleh menggunakan sistem bergilir.Dalam dunia berblogging pun boleh diaplikasikan.

Ingat pesanan Orang Kaya Samarahan. Jangan cuba bermain api kalau belum bersedia dengan alat pemadam api.

Dalam maksudnya tu…

(Visited 47 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Sistem Bergilir Ala-Ala Poligami

    • in shaa Allah saya dalam proses tersebut..

      nak tulis atikel satu yang berhari-hari untuk disiapkan ..dan kekal pada first page Google serta banyak manfaat untuk pembaca

Leave a Comment

CommentLuv badge