Kisah Cik Serba Tahu Buat Duit Online

Kisah Cik Serba Tahu Buat Duit Online….mrhanafi nak tulis artikel santai.Artikel ini tidak berkaitan langsung dengan drama yang tengah popular sekarang  iaitu Cik Serba Tahu Sambil-sambil layan drama tersebut kata kita belajar buat duit online.Bagaimana dan macam mana kita akan tahu selepas membaca kisah  dibawah ini.

buat duit online

Di hujung kampung ada seorang gadis yang amat cantik paras rupanya,putih mulus dan tinggi lampai.Umur dalam lingkungan 25 tahun.Seorang gadis yang sudah berjaya dalam dunia online walaupun sekadar bekerja dari rumah.Namanya Melur Selasih (bukan nama sebenar)

Namun lebih dikenali sebagai Cik Serba Tahu kerana  banyak  mengetahui hal ehwal berkaitan dunia online,offline dan akhirat .Tanya  apa sahaja berkaitan blog,media sosial,internet marketing dan pemasaran global dia boleh menjawab dengan baik dan bernas.Siapa yang masih bujang dan belum berpunya boleh usha la nie.Opss.

WAJIB BACA :   5 Keajaiban Buat Duit Dari Rumah

Berita Cik Serba Tahu yang tahu buat duit online tersebar pantas dan viral di kampung mereka.Tambahan pula kampung tersebut mempunyai grup wasap sendiri.Satu keluarga satu akaun.

Setelah tersebar berita Cik Serba Tahu berjaya buat duit online, ramai yang berminat untuk mengetahui tekniknya.Telefonnya dihujani oleh mesej-mesej yang bertanyakan cara nak buat duit tanpa modal.

Membaca mesej tersebut Cik Serba Tahu tersenyum sendirian,Mana ada bisnes online tak guna modal.Paling cikai pun perlukan modal sebanyak RM90 untuk belajar menguasai Sistem Duit Cepat.Selain itu modal idea,internet dan sebagainya

Sungguhpun begitu Cik Serba Tahu  faham  bahawa cabaran paling dominan sekarang ini ialah mencukupkan pendapatan.Ada yang kurang bijak mengurus duit maka bajet akan lari.Mereka perlu belajar cara cari duit cepat,belanja berhemah dan simpan guna takaful.

WAJIB BACA :   Rahsia buat duit online guna ecommerce terbongkar [kemas kini 2022]

Cik Serba Tahu tidak terus pandai.Cik Serba Tahu belajar dari seorang yang dikenali sebagai Orang Kaya Samarahan.Segala saranan dan nasihat beliau diikuti tanpa rasa cuak,takut dan sangsi.

Sebab itu Cik Serba Tahu berada dua langkah di depan para pesaingnya terutama otai-otai dalam dalam dunia perniagaan online atau blogger Malaysia.Mereka bersaing secara sihat dan saling berkongsi teknik paling ampuh untuk menjana pendapatan.

{Pesanan mrhanafi}

Sekali lagi mrhanafi mereka cerita dan watak Cik Serba Tahu.Namun apa yang cuba disampaikan sangat jelas,Kalau tak jelas sila gosok mata dan baca berulang-ulang

Sekiranya nak jadi seperti Cik Serba Tahu marilah ramai ramai belajar Sistem Duit Cepat .

WAJIB BACA :   Cara Dapat Duit Cepat Guna Aplikasi Duit

Comments 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge