Ucapan Selamat Tahun Baharu 2016

Ucapan Selamat Tahun Baharu 2016…Mrhanafi nak mengucapkan kata  istimewa kepada pembaca semua.Meskipun budaya menyambut tahun baharu Masihi bukanlah sesuatu yang boleh dibanggakan sangat.Sebab umat Islam sendiri sudah ada tahun baharu yang lebih baik iaitu tahun Hijrah.

tahun baharu 2016

Bersempena tahun baharu 2016 ini juga mrhanafi telah menyusun beberapa rancangan blogger yang lebih bersistematik.In Sha Allah mrhanafi akan kongsikan dalam beberapa artikel yang akan datang.

Selain ucapan tahun baharu 2016 ini mrhanafi mengambil kesempatan untuk memohon maaf jika ada penulisan yang ada kata-kata menguris hati anda.

Bahkan juga ada janji-janji yang tidak mampu dilaksanakan kerana kekangan masa,tiada kesungguhan dan pelbagai alasan yang tidak dapat diterima akal.

Maafkan mrhanafi sekali lagi.Terasa berdosa pulak terhadap anda semua.Sebagai manusia yang lemah dan khilaf,mrhanafi mengakui hakikat tersebut.

{sekilas pandang}

Sebelum mengundur diri mrhanafi sekali lagi nak mengucapkan tahun baharu 2016 kepada semua.Semoga tahun mendatang ini membawa banyak manfaat dan kemurahan rezeki buat anda semua.

Selamat Tahun Baharu 2016.

14 thoughts on “Ucapan Selamat Tahun Baharu 2016”

    • selamat tahun baharu juga tuan Kamil..tiada apa yang perlu risaukan tentang kesalahan kita..semua saya dah maafkan sebelum berakhir tahun lama

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: