Bongkar Kuasa Duplikasi Yang Tersembunyi

Bongkar Kuasa Duplikasi Yang Tersembunyi…Duplikasi umpama mesin fotostat.Apa yang mereka terdahulu buat kita ikut dan teladani maka kita boleh berjaya seperti mereka.Sebab jalan yang mereka itu lalui sudah terbukti berkesan.Walaupun tak semua menjadi.Sekurang-kurangnya ada jalan yang mereka lalui itu ada terbukti menghasilkan kejayaan untuk dibuat duplikasi.

kuasa duplikasi

Semenjak menceburi bisnes Bestmobile, saya memang tercari-cari sistem yang berkesan untuk membuat penajaan.Walaupun kaedah yang saya guna melalui medium blog memang berkesan namun impak belum  ke tahap maksima.Sebab itu saya masih mencuba pelbagai cara dan teknik.

Insya Allah jika ada yang lebih berkesan memang saya tidak kedekut untuk kongsikan dalam blog ini.Sebab teknik yang bagus dan power memang sesuai untuk dibuat duplikasi.

Melalui duplikasi, kejayaan boleh berganda.Sebab proses duplikasi itu sendiri antara ‘kejadian’ yang hebat.Malah mereka yang kurang hebat akan sama-sama hebat.Rasionalnya sistem atau teknik yang bagus dapat mencetuskan sesuatu kejayaan.

Nampaknya saya tidak membicarakan hal ini lebih lanjut.Namun suka saya ingatkan anda semua boleh mempelajari Teknik Sebenar Bina Kehidupan Bebas Kewangan.

Bila dah tahu tu maka cuba buat duplikasi tentang perkara ini.Insya Allah kita akan kagum dengan kuasa duplikasi itu sendiri.Memang terbaik dan mengkagumkan.

Untuk menjelaskan maksud duplikasi dengan terperinci adalah lebih elok saya umpama ia sebagai sistem francais.

Lihat kepada restoren makanan segera.Logo,baju seragam,menu dan waktu beroperasi  semuanya hampir sama.Ia menjadi standard yang wajib ikuti oleh semua outlet atau cawangan yang terbabit.

Sebab itu pernah seorang penceramah yang pakar dalam francais menyatakan kepada saya dulu bahawa francais adalah proses meniru perniagaan yang berjaya.

Dalam Bestmobile pun sama.Proses meniru kejayaan upline hendaklah dilakukan dengan secara telus.Cari upline yang sudah terbukti berjaya dan lakukan duplikasi supaya kejayaan itu menjadi milik bersama.

Tidak wujud budaya menyimpan ilmu dan merahsiakan kerana ilmu yang telah disebarkan itu boleh mendatangkan keuntungan lain yang berganda-ganda.

Itulah kelebihan bisnes networking ini.Dari luar seperti tak baik.Namun bagi yang menjiwainya ternyata ada satu keistimewaan yang tiada dalam bisnes konvesional.

p/s :Jika ada dikalangan pembaca yang nak tahu lebih lanjut tentang kisah para usahawan yang berjaya boleh membaca entri Bongkar Rahsia Kejayaan 50 Usahawan

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Bongkar Kuasa Duplikasi Yang Tersembunyi

Leave a Comment

CommentLuv badge