Dapatkan Perlindungan Takaful RM100 Ribu

Dapatkan Perlindungan Takaful RM100 Ribu…Anda adalah orang bijak dan pintar kerana sanggup memikirkan kepentingan orang tersayang.Ucapan sayang sahaja tidak cukup mengembirakan mereka.Melainkan anda meninggalkan sesuatu yang menjadi keperluan jika ada musibah melanda diri,Tak akan hanya meninggalkan Rahsia Tukar Hutang PTPTN Jadi Percuma untuk orang tersayang.

takaful 100 ribu

Orang selalu kata malang tidak berbau.Sebab itu sediakan payung sebelum hujan.Peribahasa ini bukan sekadar peribahasa.Maksud yang ingin kita fahami ialah dapatkan pelindungan takaful dengan cara mudah iaitu menjadi pelanggan Bestmobile.Sila hubungi saya melalui sms ke nombor 011-38-228-381 untuk menjadi ahli atau tempahan secara online di —-> [SINI]

Syarat yang dikenakan taklah sesukar mana.Anda menjadi pengguna Bestmobile dan top up sehingga 180 mata yang bersamaan RM180.Jumlah ini perlu dicapai sekaligus atau beransur-ansur.Selepas itu kekalkan keaktifan talian Bestmobile untuk menikmati pelan ganjaran Takaful RM100 ribu.

Anda top up macam biasa.Tak semestinya RM60 seperti yang saya lakukan.Lagipun pelindungan ini antara yang terbaik kepada pengguna Bestmobile.Tempoh umur antara 12 tahun sehingga 65 tahun.Dalam pada itu juga pelindungan ini termasuk kepada penunggang kenderaan beroda dua seperti motosikal.Maaf ya.Basikal belum masuk lagi.

Harga promosi kadsim Bestmobile masih RM49 sehingga keahliannya mencecah 200 ribu.Selepas itu harga akan dinaikkan menjadi RM89.Jadi jangan lepaskan peluang begitu sahaja.Apa yang perlu anda lakukan ialah menukar kadsim yang lama kepada kadsim Bestmobile yang baru.Anda boleh kekalkan nombor lama dengam cara port in guna sistem MNP.

Saya memang faham mengeluarkan bajet RM49 agak berat kepada orang yang kurang mampu.Tetapi sedar atau tidak ada yang sanggup membeli pakej takaful dengan bayaran RM100 setiap bulan.Sedangkan dalam Bestmobile kos untuk layak perlindungan takaful cuma perlu 180 mata ganjaran bernilai RM180 sekali gus atau terkumpul.Lagipun bukan bayaran lain melainkan nilai top up yang kita lakukan seperti biasa menggunakan talian telco yang lain.

Pelindungan takaful merupakan  Cara Mudah  Tarik Perasaan Gembira kita atau ahli keluarga sekiranya berlaku musibah yang kita tidak diingini.Memang kita tak nak.Tapi apakan daya kalau sudah berlaku ia tidak mampu mengubah apa-apa melainkan anda ubahnya sebelum ia berlaku.

Untuk tujuan itu marilah kita sama-sama berubah dari talian telco biasa kepada talian Bestmobile yang menyediakan perlindungan takaful.Mungkin anda rugi kerana mengeluarkan RM49 sebagai permulaan tetapi kesudahan waris menarik nafas lega setelah menerima RM100 ribu apabila anda sudah tiada lagi,Bukan doa tetapi peringatan kerana semua kita memang akan melalui saat sakaratulmaut.

Akhir kata jom kita  menjadi pelanggan Bestmobile sama ada untuk takaful semata-mata pun tak apa.Hak kita tiada siapa boleh mempertikaikannya.

p/s : Sila  tempah kadsim Bestmobile  secara online di >>>Groupsbest.net

(Visited 11 times, 1 visits today)

16 thoughts on “Dapatkan Perlindungan Takaful RM100 Ribu

  1. tak rugi pun ambik sebenarnya sebab dapat extra benefit.skrg mungkin tk nampak, dah accident esok baru kita kata ‘ ala menyesal tak ambik hari tu ‘.

    • setakat pengetahuan saya takaful ini cover untuk kematian sahaja..tak de penerangan detail sebab bukan bukan jual takaful tapi imbuhan pakej takaful..insya Allah ada info detail saya akan kemaskini lagi dalam blog ini nanti.

    • setau saya kebanyakan coverage takaful untuk kematian dan permanent disablement.kena tengok apa root cause of accident kalau ada kes kematian sekali pun.kena baca terms dalam pakej tu.Dulu saya kerja kat insurance company bhgian claim, ramai orang tak baca polisi betul2 🙁

Leave a Comment

CommentLuv badge