Pendapatan Pasif Terbaik Bukan Aplikasi Duit

Pendapatan Pasif Terbaik Bukan Aplikasi Duit…Mrhanafi selalu menerima mesej dari wasap yang bertanyakan Aplikasi Duit.Macam-macam mereka tanya.Pertanyaan mereka selepas membeli Aplikasi Duit.Mereka menyesal kerana mendapati aplikasi duit bukan Pendapatan Pasif.Mereka marah kerana terasa seperti Tipah Tertipu.

Kebetulan pula mereka terbeli aplikasi duit sebelum membaca artikel yang mrhanafi tulis dalam blog ini.Dah terbeli baru nak buat kajian.Sudah semestinya jangan salahkan orang lain.Lebih baik salahkan diri sendiri kerana terlalu mengikut nafsu nak dapatkan duit.Kalaulah mereka membaca blog ini mungkin mereka tak jadi membeli.

Pendapatan pasif menurut sumber Wikipedia ialah satu bentuk pendapatan yang anda akan terima untuk kerja-kerja yang telah anda lakukan sebelumnya, namun pendapatan ini anda akan terus dapat walaupun anda telah berhenti melakukan kerja-kerja tersebut.

Berbalik kepada Aplikasi Duit,pendapatan kita terhasil apabila ada penjualan set Aplikasi Duit yang berharga RM290.Komisyen yang kita dapat cuma RM150 dan sekali sahaja.Nak dapat lagi maka terus buat promosi supaya dapat pembeli.

Persoalanya kini adakah mudah untuk menjual tanpa membuat promosi?

Sudah tentu tidak.Konsesp asas untuk menjual Aplikasi Duit ialah promosi tanpa henti sehingga rasa mual dan jemu.Apabila sudah berhenti promosi maka penjualan akan turut terhenti.

Sebab itu mrhanafi berani katakan bahawa Aplikasi Duit bukan pendapatan pasif yang terbaik.Sekiranya ingin menjana pendapatan pasif sebagai kerja sampingan amat wajar mendaftar sebagai ahli affiliate yang diakui sebagai perniagaan online.

Ada banyak sumber yang boleh kita daftar keahlian tanpa sebarang modal.Dalam erti kata yang lain percuma 100 seratus peratus. Pendapatan pasif sebenarnya cara kita menambah pendapatan tanpa ragu-ragu dan was-was.Yang pasti bukan berbentuk helah dan tipu daya.Ada sumber info berkaitan pendapatan pasif yang sangat berautoriti.

Pendapatan pasif ada pelbagai kategori.Dalam artikel yang sangat ringkas ini mrhanafi memberi fokus kepada kategori affiliate.Kelebihan affiliate ialah tidak perlu modal untuk menyertainya.Komisyen yang kita perolehi dari produk yang kita promosi.

Kita akan diberi link seperti https://goo.gl/QrMI0O. Link ini adalah kod kita yang unik dan tidak akan sama dengan orang lain.Penjualan dari kod tersebut akan membolehkan pihak ketiga menjejaki jualan yang telah kita buat.

Ilmu promosi dan teknik pemasaran anda boleh pelajari dari pakar Affiliate.Antara pakar Affiliate Otai yang mrhanafi kenal secara online sejak 2009 lagi ialah Tuan Zamri Nanyan.Mungkin nama ini kurang popular bagi sesetengah orang.

Beliau antara orang hebat dalam dunia pemasaran internet yang melibatkan Affiliate.Tak silap saya sezaman dengan Tuan Mazlan Abbas, jutawan dalam bisnes buat duit dengan handphone.

Hakikatnya beliau telah menikmati pendapatan pasif  ratusan ribu ringgit setiap tahun.Tak perlu bekerja macam kita seperti ‘rat race’.Kita kejar waktu untuk ke pejabat setiap hari.Waktu pula kejar kita keesokannya.

Tahun demi tahun tetap sama.Berhenti bekerja maka berhenti pendapatan.Itulah dinamakan pendapatan aktif.Tentu sukar untuk menikmati hidup seperti orang kaya

{nota blogger}

Kesempatan yang memang terhad ini mrhanafi suka nak maklumkan peluang untuk mendapat pasif terbaik telah dibuka.

Persaingan pasti sengit namun jika ada kesungguhan dan iltizam luarbiasa untuk berjaya, pasti kita mampu menikmati pendapatan RM3 ribu setiap bulan tanpa putus.Berilah peluang untuk diri sendiri untuk membuat tindakan segera.

Kenyataan pendapatan pasif RM3 ribu setiap bulan bukan mrhanafi yang kata.Itu adalah kenyataan Tuan Zamri Nanyan sendiri.

Jika nakkan bukti kata-kata tersebut boleh selidiki sendiri dan daftar segera di :

DAFTAR PERCUMA

2 thoughts on “Pendapatan Pasif Terbaik Bukan Aplikasi Duit”

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: