Projek Amal Blogger Jadi Projek Besar

Projek Amal Blogger Jadi Projek Besar…Berdebar tak membaca tajuk ini.Kalau begitu baguslah.Pasti sesuatu yang menarik.Sebagai blogger mrhanafi tidak sangka kerjasama dalam Hero Borneo Team semakin menjadi-jadi.Perkara yang baik dan murni telah mencetuskan sesuatu yang lebih gempak yakni pelancaran projek besar .

Hero Borneo Team telah menulis artikel pemilik MJ Colection StyleAminah Hostel dan Anis Coffee yang beroperasi di Summer Mall Kota Samarahan.Selepas itu artikel follow up yang menggunakan kanta kunci Kena Goda dan Jejaka Samarahan.Artikel ini akan membantu dalam usaha promosi terhadap artikel yang telah kami hasilkan sebelum ini.

Kini menanti satu lagi projek besar yang mempunyai reputasi tinggi  di negara ini.Segala urusan persediaan tengah giat dilakukan.Cuma menunggu masa yang sesuai untuk dilancarkan secara besar-besaran.

{sekilas pandang}

Projek besar ini akan diketahui tak lama lagi.Mrhanafi dan Hero Borneo Team belum bersedia untuk mewar-warkan perkara ini secara meluas.Sama-sama kita menunggu projek besar tersebut.

Biarkan debaran itu semakin kuat dan semakin kuat.In shaa Allah akan dketahui juga nanti.Ia sama macam kempen Aplikasi Duit.

Terima kasih kerana sudi membaca dan jumpa lagi.

26 thoughts on “Projek Amal Blogger Jadi Projek Besar”

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: