Siapa Edison Chen Yang Sebenarnya

Siapa Edison Chen Yang Sebenarnya…Siapa yang kenal Edison Cheng?Rasa-rasanya tidak.Mrhanafi pun baru ambik kisah tentang dia.Sebab dia antara yang top dalam media sosial dan carian Google.Dulu ada tersebar kisah dia yang kurang sihat.Dah lama dah.Yang penting buat apa kisah tentang perkara yang tak baik.Dah tahu tak baik kita jadikan pengajaran supaya jangan buat.

edison cheng

Kredit gambar : The Star Online

Edison Chen merupakan seorang artis Taiwan dan amat popular di sana.Beliau lahir pada 7 Oktober 1980.Mahir berkomunikasi Inggeris,Kantonis,Mandarin dan Jepun.

Selain itu dia adalah CEO syarikat media sosial iaitu CLOT Inc  atau CEO of Clot Media Division Limited.Sekarang mrhanafi tak pasti status terkini.

Mrhanafi tak nak ulas sangat kisah dia sebab kisah artis.Apa yang penting dia popular sebab ada kisah dengan wanita.Tanpa wanita siapa lah lelaki kan.Nak tengok dengan siapa teman Edison Chen.Tu wanita yang berambut pendek.

Chilian LIn

Kredit : http://www.straitstimes.com/

{sekilas pandang}

Sekarang dah tahu sedikit tentang Edison Cheng.Mungkin mrhanafi tak minat tapi awek-awek mrhanafi pasti minat dia.Sebab kacak dan ada gaya serta kaya.Bab kaya itu mrhanafi nak juga macam dia.

Entri ini selingan sahaja.Saja-saja nak kasi hiburan kepada minda mrhanafi yang tengah berat sekarang ini untuk berfikir tentang Cabaran Segmen Sukses 21 Hari.

Cerita lanjut dan kemaskini ada diceritakan dalam blog Hero Borneo.Akhir cerita terima kasih kerana sudi layan kisah ringan tentang Edison Cheng.

p/s :Nak guna telco terlajak jimat boleh dapat info di Wafymobile

(Visited 44 times, 1 visits today)

24 thoughts on “Siapa Edison Chen Yang Sebenarnya”

  1. Jika tidak kerana kisah kurang sihatnya dahulu, mungkin namanya mencanak naik sekarang ini. Sekarang kurang sikit. Peliknya artis wanita yang dikaitkan dengan dirinya, kekal nama seperti tidak ada apa-apa yang berlaku.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge