Langkah Terbaik Untuk Bisnes Best Mobile

Langkah Terbaik Untuk Bisnes Best Mobile‚Ķ Saya seperti anda juga.Masih belum banyak info.Namun sedikit info ini mungkin memberi pencerahan minda kepada mereka yang nak mengubah kehidupan dengan menjadi seorang usahawan bisnes Bisnes Best Mobile. Best Mobile masih baru.Boleh dikatakan masih seperti bayi yang belum dilahirkan.Namun publisiti sangat meluas akibat viral di media sosial.Jika kena dengan … Read moreLangkah Terbaik Untuk Bisnes Best Mobile

Bosan Kerja Buatlah Bisnes Telco

Rasanya ramai juga yang sudah terkena gejala bosan kerja.Kalau macam tu buatlah bisnes telco.Wah!.Senangnya saya bagi kesimpulan.Ya.Memang senang kalau kita fikir ia senang.Sebab minda bawah sedar sentiasa bekerja dan mencari jalan untuk kita supaya apa yang difikirkan itu betul-betul senang, Kalau macam tu saya sarankan anda yang dah bosan kerja itu buka hati dan minda … Read moreBosan Kerja Buatlah Bisnes Telco

Miss Call Dari Downline

Ketika tengah bekerja saya terpesan ada miss call.Namun saya tak boleh berbuat apa-apa.Sebaik sahaja habis  kerja saya terus menghubungi nombor yang tertera.Rupa-rupanya downline yang baru mendaftar sebagai ahli Best Mobile Prepaid.Beliau berada di Sabah.Jauh juga tu. Beliau nak tanya bisnes Best Mobile Prepaid.Jadi saya sarankan beliau untuk baca dengan teliti laman web promosi Groupsbest.net.Sebagai tambahan … Read moreMiss Call Dari Downline

SMS Kepada Penaja

Semalam saya hubungi pihak penaja guna sms.Saja nak tanya perkembangan semasa bisnes Best Mobile.Oh..katanya CEO belum lagi umumkan tarikh pelancaran secara rasmi. Bagaimana pun katanya tak lama lagi.Insya Allah bila dirasmikan promosi boleh buat lebih gempak atau all out. Sekarang belum lagi.Mungkin juga ada juga yang masih menunggu perkembangan selanjutnya. Sama-sama kita tunggu. Kepada sesiapa … Read moreSMS Kepada Penaja

Pelancaran Rasmi Best Mobile Ditangguhkan

Buat makluman semua ada sedikit kelewatan berhubung dengan pelancaran rasmi Best Mobile.Mengikut perancangan ia sepatutnya dirasmikan pada hari ini iaitu 16 Mac 2015.Sayangnya ia telah ditangguhkan sehingga April 2015. Kelewatan ini dikatakan berpunca dari pihak syarikat mengeluarkan yang kad sim dalam 3 jenis sekali gus.Ada kad sim biasa.nano dan mikro. Sama-sama kita nantikan penuh sabar.Kepada … Read morePelancaran Rasmi Best Mobile Ditangguhkan

Ada Apa Dengan Mrhanafi.com

Ada Apa Dengan Mrhanafi.com..Alhamdulillah.Ada satu blog WordPress¬† berjaya saya miliki.Sudah lama mengidam blog yang ada nama domain sendiri.Bila sebut nama sendiri maka tidak akan lari untuk berbicara tentang kisah peribadi seorang blogger bernama mohd hanafi aka hanafi abdullah. Dalam blog ini saya lebih suka menggunakan istilah saya untuk merujuk kepada diri penulis.Tujuannya supaya pembaca dapat … Read moreAda Apa Dengan Mrhanafi.com