Ini rahsia wanita jadi awet muda dengan bersenam

Rahsia awet muda dengan bersenam sudah dibuktikan.

Ikuti kisah Fina yang menjadi tular di Tiktok.

Fina berumur 40 tahun dan sudah berumah tangga sejak tahun 2016 seperti dilaporkan portal mstar.com.my

Beliau yang bekerja bank ketika itu pernah mengalami berat badan sehingga 70kg.

Fina makan ‘fast food’ dari pagi sampai malam.

Pemakanannya tidak terjaga walaupun ada melakukan senaman bermula pada tahun 2010 lagi.

Seperti biasa, tiada perubahan positif sehingga Fina hampir berputus asa.

awet muda dengan bersenam

Hanya pada tahun 2016 baharu ada perubahan dan kini Fina mendapat berat badan dalam 50kg-52kg.

Ramai yang teruja dengan perubahannya dan bertanya bagaimana beliau dapat hasil begitu.

Fina mula berkongsi cara senaman di media sosial menggunakan apa saja peralatan yang ada di rumah.

Ini termasuk bantal, penyapu, tangga dan sebagainya.

Awet muda dengan bersenam

awet muda dengan bersenam

Pesan Fina hanya perlu konsisten dan bersabar.

Pendek kata tidak perlu ke gym untuk mendapatkan bentuk tubuh idaman.

Tapi kalau ke gym lagi baik terutama kepada lelaki sebab di situ banyak peralatan besi.

Kembali angkat besi

Cuma tip Fina ini sesuai untuk golongan muslimah yang tidak mahu terdedah aurat di gym, para suri rumah yang sibuk dengan anak-anak atau golongan makcik-makcik yang sudah banyak kelapangan masa di rumah.

Kisah Fina berhenti di sini dan anda boleh saksikan sendiri dalam video berikut:

Wajar bila sihat maka awet muda akan menyusul.

Tidak kira berapa umur, jika kesihatan pada tahap optimum kecantikan dan kekacakan adalah ganjarannya.

Untuk itu berjuang habis-habisan dalam melaksana visi yang kita hendaki.

Sebagai ahli perniagaan yang sentiasa sibuk, saya juga antara insan sangat ambil kira bab kesihatan.

Catatan ahli perniagaan

Sebelum tidur saya minum susu halia hitam dan sebelum ke gym saya menelan kapsul halia hitam.

awet muda dengan bersenam
Susu halia hitam

Suplimen ini sama seperti vaksin penggalak.

Jika diamalkan maka kesihatan terpelihara dan insha Allah awet muda dengan bersenam pula.

Semudah itu.

Saya faham, pembaca juga sibuk mungkin jauh lebih sibuk daripada saya

Namun kesihatan, pemakanan dan suplimen jangan dilupakan.

awet muda dengan bersenam
halia hitam

Sihat adalah nikmat terbesar.

Dapat duit RM10,000 sebulan juga rezeki

Dah belajar macam2 cara buat bisnes online tp masih tak dapat income.. Terasa Diri Kerdil, Tak Layak & Masih Keliru:

Belajar “senjata rahsia” Saya Untuk dapat income 5 angka sebulan Secara 100% Online tanpa perlu keluar rumah pos barang dan Duit Masuk Setiap Hari Walaupun Anda Sedang Bercuti Di Eropah Minum Hot Coffee…

Buat sehingga brand anda meletup & jualan melimpah ruah seperti gugurnya hujan lebat…

Klik link dibawah utk appointment sesi taklimat percuma hanya untuk 10 orang sahaja👇👇👇

KLIK di –> SINI

Awet muda pula rezeki yang ramai cemburu.

Ironinya sesiapa pun boleh mendapatkannya jika tahu cara dan istiqamah melakukannya.

6 thoughts on “Ini rahsia wanita jadi awet muda dengan bersenam”

  1. ‘Bersenam’ – sesuatu yg amat penting tetapi teramat berat bagi org2 yg kaki bangku & mmg x minat bersenam seperti saya. Sejak tukar tpt kerja, harap brisk-walking saja sekarang ni. Walaupun berat badan ok, tapi senaman perlu demi menjaga kesihatan. Hendak seribu daya, kan…

    Reply

Leave a comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: