Betulkah Jutawan App Boleh Buat Duit

Ramai yang tertanya-tanya Betulkah Jutawan App Boleh Buat Duit.Sejujurnya saya tak mampu nak jawap.Sebab saya sendiri belum beli.Belum rasai sendiri bagaimana sistem JutawanApp tersebut menjana duit.

Jika secara logiknya memang boleh menjana duit jika kita berupaya untuk menjual aplikasi tersebut.Dah jual maka dapatlah komisyen yang kita boleh anggapkan buat duit.

JutawanApp

Gambar hiasaan dari Google

Kalau ada yang terbaca ayat promosi ini pasti ramai yang hilang kawalan diri dan terganggu emosi untuk mencuba:

“Hanya muat turun, install dan ia akan jalan sendiri. Tanpa perlu klik-klik lagi. Anda tidak perlu klik setiap hari atau lakukan apa-apa lagi dah selepas itu.Aplikasi telefon bimbit yang boleh berjalan secara automatik dan sendiri tanpa apa-apa bantuan manusia memang suatu rahsia yang cukup besar sekali dan tidak diketahui oleh sesiapa selama ini” >> Mohd Afiq Danial

Sekali lagi saya katakan pada diri sendiri.Jangan terpedaya dengan sesuatu yang terlalu bagus dan terlalu mudah.Saya tidak bermaksud untuk menghalang anda untuk membeli Jutawan App kerana itu duit anda.

Saya pun tidak boleh kata apa-apa yang boleh mempengaruhi anda untuk beli atau tidak jadi beli kerana saya sendiri belum beli.Saya teringin juga nak beli untuk mengetahui kebenaran tersebut.Cuma saya perlu berhati-hati supaya saya tidak terbeli sesuatu yang bersifat indah khabar dari rupa.

Oleh sebab itu kepada sesiapa yang dah terbeli tu boleh la kasi komen dan testimoni anda dengan sejujurnya.Kalau bagus katakan bagus dan berilah galakkan untuk orang lain membeli seperti anda.

Namun saya tidak membenarkan link promosi anda berada dalam blog ini atas sebab-sebab tertentu.Saya sebagai tuan rumah dan anda adalah tetamu.Oleh itu pelihara adab dan akhak orang yang bertandang.

Sekiranya ada pembaca yang terbeli dan rasa menyesal kerana membayar sesuatu tidak seperti dinyatakan dengan betul,saya juga bagi peluang untuk anda meluahkan sesuatu dalam ruangan komen.

Pesan saya jangan pula mengeluarkan kata-kata yang kesat dan kurang elok.Jika berlaku juga saya memang tidak luluskan komen tersebut.Sebab kita tidak mahu menguris perasaan pembaca lain.

Saya faham perasaan dan hati anda sudah terguris.Adalah kurang elok babitkan dengan orang lain.Berpada-pada dalam berkata-kata adalah cerminan budaya hidup kita.

Akhir kata saya dedahkan pautan Jutawan App dibawah.Biar pembaca sendiri yang membuat penilaian dan pengamatan.Betul atau salah maupun benar atau bohong adalah atas budi bicara anda sendiri.


(Visited 364 times, 1 visits today)

24 thoughts on “Betulkah Jutawan App Boleh Buat Duit

  1. Memang berbaloi guna jutawan app ni. Hampir saja kilang gulung tikar,Allah maha mendengar dan membantu disaat saya hampir kehilangan segalanya.

    orang yg gagal ada sebabnya
    Orang yg berjaya ada caranya.
    Terima kasih jutawan app.

  2. Alhamdulillah..Aplikasi jutawan ini mmg syok bagi sya..cuba dlu baru tahu..selepas 60 hari tak berhasil claim duit korang Rm390 dgn Admin..

    Alhamdulillah modal dan untung dah..

    Whatsapp 01135327080

  3. knp perlu sangsi.

    ASSALAMUALAIKUM

    saya adalah salah seorang ahli dari aplikasi jutawan app.

    anda tahu sistem affiliate?

    sistem affiliate adalah salah satu sistem untuk kita jana wang.

    sistem ini berunsurkan sistem automatik promote..

    kenapa??

    didalam aplikasi jutawan app terdapat satu klik yg mana klik itu tertulis ” start ”
    bermakna apabila kita click je start tersebut maka sistem automatik akan berjalan dengan sendiri.

    Apa yg dibuat secara automatik?

    sistem automatik di aplikasi jutawan ni adelah mengguna kan sistem robot yg mana dye akan mencari semua info2 contact email dan sebagai nye..setelah dijumpai info email tersebut ia secara automatik merangka satu ayat..yang mana ayat itu adalah sebuah ayat marketing… dan ayat marketing tu akan berserta dengan link si pendaftar tersebut.. dan robot akan post kesemua info contact dan email yg telah dicari seperti yg saya ceritakan sebentar tadi. Dan andai kata post tersebut dibaca oleh tuan punye email yang dapat tadi dan dye dafatr ahli keatas link yang diberikan, secara tidak lansung sebanyak Rm100 – rm 300 akan masuk ke akaun kita.
    itu lah dye sitem jutawan app ni.

    jadi anda x perlu ragu dan x perlu risau. kerana sistem ini adalah sah disisi undang2 dan berdaftar dibawah syarikat suruhanjaya malaysia.

    sekian ini sahaja ulasan saya.

    dari saya,
    Mastermind JutawanApp

  4. Benda ni beli dgn harga rm390..saya pernah juga teringin nak cuba ..tapi belum sempat lg sebab ade melabur lain.Tapi orang yang share link tu ..sye ade pm dia tanya berapa dah dia gain dr tu,memang boleh buat duit pun komisyen rm200 utk setiap org yg klik link kita promote tu and proceed utk beli..dia mcm jual ebook la..kalau pandai promote and share kat org guna teknik betul memang dalam sminggu boleh dpt beribu.Benda tu kene usaha gak mula2 utk share..bile dah ramai yg tahu..dia jalan sendiri la scara pasif..ni bisnes konvensional .so bagi saya ni adalah salah satu medium juga utk jana side income.

    • terima kasih kerana memberi padangan yang sangat positif…

      bottom line ia mudah sahaja..

      ada orang beli ada la duit..

      nak pastikan orang beli buatla promosi..

  5. Jom kita buat post artikel. Kalau boleh support from Blogger Community – buat satu post berkaitan Boleh percaya ke Jutawan App atau Kami tunggu Customer yang dah beli bagi feedback thru all media social.

    Okay, bagus tak idea ni ? huhu ..

  6. Macam menarik bila baca salesletter..Tapi betui ke..kena pulak harga boleh tahan juga mahalnya. Tapi kalau berbaloi takda masalah untuk melabur, so sesiapa yang dah beli boleh la kasi review kat sini untuk rakan2 lain

Leave a Comment

CommentLuv badge