Buat Promosi Bestmobile Dari Rumah

Buat Promosi Bestmobile Dari Rumah…Saranan ini saya buat khas buat kaum ibu atau wanita yang kurang selesa untuk keluar dari rumah.Tugas buat promosi boleh dilakukan secara online 100%.Guna media sosial dan peruntukkan masa untuk  online.Dunia hari ini sangat mudah.Malah bekerja dari rumah sudah menjadi realiti bagi kebanyakan pengusaha bisnes secara online.

Dalam entri kali ini saya nak berkongsikan bagaimana Bestmobile boleh dibuat promosi dari rumah.Maksudnya tak perlu keluar dari rumahpun.

Bagi yang pertama kali mendengar Bestmobile mungkin ada rasa sesuatu yang asing.Buat makluman semua Bestmobile ialah syarikat penyedia talian telekomunikasi yang terbaharu di pasaran.Ia sudah dilancar sejak 1 Mei 2015.Sejak dari tarikh tersebut sebanyak 50 ribu kadsim telah ditempah.Malahan angka ini akan terus meningkat pada 200 ribu menjelang june nanti.

best gilak

Bestmobile memberi peluang kepada pelanggan untuk menjana pendapatan.Lain-lain syarikat telco yang sedia ada pula menjana wang untuk syarikat sahaja dan memberi pulangan kepada pelanggan dengan kredit panggilan percuma,sms dan data internet.Nak bagi duit kepada pelanggan supaya menjadi jutawan memang belum ada setakat ini.

Untuk memulakan promosi Bestmobile, paling bagus dapatkan simkad di SINI.Harganya adalah RM49 dan nilai kredit berjumlah RM10.

promosi

Bukan itu sahaja,anda akan diberi web promosi yang mengandungi link referral anda sendiri.Maksudnya sesiapa yang mendaftar untuk dapatkan simkad Bestmobile akan menjadi tajaan anda melalui pra pendaftaran secara online.

Apa yang perlu anda lakukan ialah buat kerja promosi tak kira di media sosial yang mana satu.Belasah sahaja janji ia selesa buat anda.Kelebihan menaja cara begini prospek tak perlu jumpa anda.

Maklumlahkan anda ada anak kecil.Tak elok jumpa orang asing baik lelaki atau perempuan.Mereka berminat maka mereka akan mendaftar dan membayar pula kepada pihak admin.Urusan seterusnya mereka yang buat.

Tugas anda cuma buat promosi.Buat iklan yang percuma atau berbayar jika ada bajet lebih.Sekiranya prospek ada menelefon anda cuba buat penerangan ringkas dan selebihnya biar web promosi yang buat kerja untuk anda.

Senang kan cara berbisnes cara ini.Semuanya boleh dilakukan dari rumah.Jika ada kemudahan banking online maka lagi muudah.Langsung tak keluar rumah.Proses pemghantaran dilalukan oleh abang posmen atau abang kurrier.

Jika begitu gayanya apa tunggu lagi.Jom daftar dan buat promosi Bestmobile hari ini juga.

>>>Daftarkan  BestMobile SINI<<<

11 thoughts on “Buat Promosi Bestmobile Dari Rumah”

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: