Edit Entri Lama Supaya Relevan

Edit Entri Lama Supaya Relevan…Sejujurnya mrhanafi agak kesuntukan masa.Biasalah Blogger separuh masa dan pekerja makan gaji sepenuh masa.Belum lagi  kerja-kerja rumah yang hendak diuruskan sebagai rutin setiap hari.Namun mrhanafi tidak boleh memberi alasan ini supaya lari dari komitmen menulis blog setiap hari.Meskipun sekarang tengah fokus membuat promosi barang baik punya.

entri lama

Baru-baru mrhanafi telah berjaya mengedit entri lama.Tukar apa yang patut dan tulis baru apa yang sepatutnya.Lebih mudah dan tak pening sangat kepala berbanding menulis entri yang baru.

Sungguhpun begitu mrhanafi perlu bijak juga.Tak semua entri lama boleh diedit semula.Mrhanafi cari entri lama yang mempunyai carian kata kunci yang terbanyak dan page view yang tinggi.Fokus kepada entri yang berada di halaman pertama Google.

WAJIB BACA :   5 cara jaga bateri phone yang awesome

{sekilas pandang}

Rasanya entri kali ini pendek sahaja.Mrhanafi ada urusan offline yang banyak hari ini.Ada kesempatan lain nanti mrhanafi tulis panjang berjela-jela la pulak.

Dan jangan lupa mrhanafi sekarang dah tukar no Whatsapp yang baru kerana menjadi pelanggan kepada telco yang terbaharu di pasaran.Jika nak menyertai sebagai golongan perintis atau nak tahu info lanjut sila cepat-cepat Whatsapp mrhanafi di talian >>> +6011-3482-0051

Comments 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge