Gambar Cantik Goh Liu Ying

Gambar Cantik Goh Liu Ying …Goh Liu Ying merupakan seorang pemain badminton profesional yang baru-baru ini berjaya mendapat pingat perak dalam sukan Olimpik Rio 2016.Sayangnya tewas kepada pasukan campuran Indonesia.Mrhanafi dan juga peminat badminton yang lain perlu bersyukur dengan kejayaan tersebut biarpun harapan pingat emas belum tercapai melalui pasangan bergu campuran Malaysia.

Goh Liu Yin

Apa kata kita layan dulu beberapa gambar cantik Goh Liu Ying seperti di bawah.Mudah-mudahan terubat rasa kekecewaan dihati.Lagipun Goh Liu Ying boleh jadi model atau duta produk selepas ini.Tahniah juga untuk pasangan regu dia iaitu Chan Peng Soon.Syabar dan mrhanafi bangga jadi anak Malaysia.

gambar 4

gambar 1

gambar 3

gambar 6

gambar 7

Kredit foto kepada Google imej

{sekilas pandang}

Apa yang kita nak dan kita rancang memang belum dapat jika belum rezeki,Pengajaran buat rakyat Malaysia ialah teruskan bersatu padu menyokong sukan badminton negara dan juga sukan  bereputasi tinggi yang lain.

Dalam pada itu jangan lupa kepada mereka yang nak dapat duit boleh mencuba aplikasi buat duit.Satu inovasi dan ciptaan hebat rakyat Malaysia dalam penjanaan pendapatan hanya melalui telefon jenis android.

6 thoughts on “Gambar Cantik Goh Liu Ying”

Leave a comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: