Mitos Gambir Sarawak Untuk Lelaki

Tidak ramai yang sedar ada Mitos Gambir Sarawak Untuk Lelaki.Tumbuhan ini kecil sahaja tetapi sangat berupaya untuk memanjangkan masa perjalanan seorang lelaki yang bergelar suami ketika melayari lurah sensasi seorang isteri.

Artikel sangat sesuai dibaca malam hari.Pantangnya pada siang hari terutama dalam bulan Ramadan al mubarak.Pantang larang ini juga termaktub untuk mereka yang belum berumahtangga.Jika dilanggar saya tidak bertanggungjawab atas apa yang telah berlaku kesan pembacaan dari kayu paling popular untuk lelaki.

Gambir Sarawak adalah tumbuhan yang berasal dari hutan belantara Sarawak dan hutan Kalimantan.Sebetulnya gambir Sarawak cuma tumbuhan herba yang menjalar atas tanah.

Gambar Hiasan Google

Kegunaan gambir Sarawak sebagai bahan pelali atau kebas.Secara umumnya bukan untuk hal-hal suami isteri semata-mata tetapi untuk menahan sakit gigi pun boleh.

Selain itu gambir Sarawak digunakan untuk melegakan kesan bisa gigitan ular dan mengurang kesakitan akibat melecur.Bahkan boleh menjadi penawar kepada keracunan akibat termakan cendawan yang beracun.

Kegunaan gambir Sarawak yang saya nyatakan ini tidaklah popular sebagai ubat tahan lama untuk lelaki yang mengalami masalah cepat tewas ketika beraksi.

Gambir Sarawak mempunyai bahan kimia semulajadi iaitu astrigen.Bahan ini jika digunakan secara berlebihan akan menyebabkan alat sulit lelaki boleh melecet,kesan pijar yang berterusan dan keradangan.

Kesan akhirnya akan menyebabkan kerosakan sel saraf alat sulit.Selepas itu mangsa tidak akan rasa nikmat untuk hubungan suami isteri.

Gambir Sarawak yang diperoses dan diuji  secara klinikal tidak merbahaya.Sebab itu saya tidak sarankan pembaca menggunakan secara melulu demi keselamatan dan kesihatan anda sendiri.

Jika pembaca ada keperluan dengan bahan yang berasaskan gambir Sarawak, saya ada satu produk yang  khas untuk anda iaitu >> Turbo Gel Mango.

Boleh baca kisah Ahmad Satimi yang menggunakan Turbo Gel Mango  dalam artikel Tahan Lama Beraksi Tanpa Kecundang. Saya yakin anda lebih percaya dan tak sabar untuk mendapatkan sebotol hari ini juga.

Hakikatnya jika alat kelakian anda keras seperti kayu dan tahan lama beraksi maka lambat laun anda akan mengakuinya juga.

4 thoughts on “Mitos Gambir Sarawak Untuk Lelaki”

  1. Elok benar bila bahan-bahan sebegini diproses secara klinikal dan moden. Kemudian ada tata cara menggunakannya. Sebab walau semulajadi, tapi main redah saja penggunaannya…boleh jadi membahayakan.

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: