Jejaka Samarahan Ini Nak Buat Kecoh

Mrhanafi baru sahaja jumpa jejaka Samarahan ini lepas balik kerja.Saja-saja singgah untuk bertanya khabar.Rupa-rupanya jejaka ini nak buat kecoh lagi sempena cuti Hari Raya Haji nanti.Dia nak buat promosi yang boleh cairkan iman kaum ibu untuk membeli produk yang dijualnya.Dia nak buat kecoh agar mereka tak lena tidur dan tak berselera makan atau segera berlari ke Summer Mall Kota Samarahan.

Jejaka samarahan

Beliau nak buat promosi  jualan jeans,baju pijamas dan jubah.Promosi ini menjadi berita baik kepada penduduk Samarahan dari kampung  atau taman perumahan yang berdekatan .Tak datang rugi tau!.Kasihani anak-anak yang masih kecil.Mereka nak baju baru.

Kalaulah mereka boleh beli sendiri sudah tentu mereka menyerbu kiosk jejaka ini.Sayangnya itu sahaja kudrat mereka yang ada.Kudrat untuk mengharapkan emak dan bapa membeli untuk mereka.

WAJIB BACA :   Cara Buat Website Sendiri Dengan Panduan DVD

Bisikan begini adalah naluri anak-anak.Terpulang kepada ibubapa untuk penuhi atau abaikan sahaja.Kebetulan pula ada jejaka Samarahan nak buat promosi.Memang kena dengan masanya la  tu.

Jejaka Samarahan nak buat kecoh ini adalah Mohd Sajali .Baca sekali lagi.Bukan kecoh yang tak bagus tetapi kecoh nak buat promosi sempena Hari Raya Haji ini.Makumat lanjut boleh hubungi beliau sendiri di talian 0111-9190988.

Berikut adalah  pakaian yang dijual dalam kiosknya di Summer Mall.Berminat sila berkunjung ke kiosknya hari ini juga sebelum promosi yang diwar warkan tamat tempoh.Siapa cepat dia dapat.Lambat gigit jarilah jawapnya.

3

4

5

12

{Sekilas pandang}

Hero Borneo Team  berharap promosinya mendapat sambutan yang menggalakkan.Kisah Mohd Sajali telah Hero Borneo Team tulis sebelum ini dalam blog :

WAJIB BACA :   Cara Dapat Duit Cepat Guna Aplikasi Duit

1.mrhanafi.com

2.ishakhasimi.com

Terima kasih kerana sudi membaca.

Comments 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge