Jumpa Orang Untuk Promosi Takaful

Jumpa Orang Untuk Promosi Takaful… Suka tak untuk jumpa orang dan buat promosi.Pasti ada yangh geleng kepala.Lagi la ramai juga tak nak ‘dijumpa’ oleh perundimg takaful.Senario begini biasa.Selagi persepsi kurang terbuka masih menghantui benak fikiran mereka.

Bagi mrhanafi sendiri berjumpa dengan orang baru atau lain-lain setiap hari adalah rutin.Namun pada masa lalu tujuannya lain.Sekarang tujuan pun berbeza mengikut keadaan dan semasa.

Jumpa orang memang seronok.Dapat berkongsi idea,ilmu dan pengalaman.Cuma kadang-kadang orang tak nak jumpa kita disebabkan masa yang tidak sesuai,takut,phobia dan stigma negatif dalam pemikiran mereka.

Mrhanafi faham.Mrhanafi bersangka baik bahawa mereka bukan tak nak jumpa cuma masa yang tidak mengizinkan.Yalah.Sibuk dengan urusan masing-masing.

Ada masa dan ada kesempatan mereka memang mahu jumpa kita sebagai Perunding Takaful seperti Mohd Hanafi Abdullah.Cuma kita perlu menghubungi mereka untuk tujuan pertemuan empat mata.Dah jumpa baru boleh terangkan dengan lengkap dan sempurna,

[Nota mrhanafi]

Dalam beberapa hari kebelakangan ini mrhanafi sudah berjumpa prospek dengan misi promosi takaful.

Ternyata memang seronok,puas dan gembira menyampaikan informasi dan ilmu berkaitan takaful kepada masyarakat luar.Keseronokan pasti berganda menggunakan APLIKASI DUIT.

Sekian.Salam sayang dan jumpa lagi.

Mohd Hanafi Abdullah

Perunding Takaful Bertauliah

WhatsApp : +6011-3464-6975

Hotline Care: 19-806-8007

Facebook  : Hibah Anugerah Terindah

“Membina Ukhuwah Dalam Mu’amalah”

10 thoughts on “Jumpa Orang Untuk Promosi Takaful”

    • itulah tujuan sebenar temujanji..kita ambil masa lapang mereka untuk kita sampaikan mesej…

      ramai yang tak sudi kerana sibuk dan takut untuk berhadapan dengan orang seperti kami…

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: