Kerja Sambilan Hujung Minggu Yang Dibayar US Dollar

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Tahniah kerana anda berjaya menemui blog ini.Mungkin selepas membaca blog ini anda dapat idea untuk melakukan kerja sambilan.

Sekiranya anda baru pertama kali tahu tentang blog ini, saya ucapkan selamat datang dan selamat berkenalan.

Jika belum lagi menjadi follower blog ini, saya amat berbesar hati untuk menjemput anda sertai Mrhanafi Follower Club melalui saluran berikut:

Selain itu boleh juga melalui  langgan email percuma.Boleh rujuk pada ruangan bawah sekali.

Kerja Sambilan Hujung Minggu

kerja sambilan

Kerja sambilan terpaksa dilakukan jika pendapatan kerja tetap tidak mencukupi.Dengan kerja sambilan anda terpaksa berkorban masa rehat dan masa santai.

Janji sanggup tau!

Jumlah masa untuk anda akan berkerja pasti berganda.Tidak mustahil juga income anda turut berganda.

In shaa Allah

Itu memang menarik.

Best sangat.

Persoalannya kat mana pulak nak dapat kerja yang diberi dalam upah US Dollar ?

Saya faham.

Soalan begini akan terjawab tidak lama lagi.

Ramai dikalangan kita bekerja secara rutin.Kerja hari Isnin sehinggalah hari Jumaat.Pukul 9 pagi sehingga 5 petang.

Sabtu minggu pula cuti rehat.

Ada yang balik kampung.

Ada yang memilih untuk memerap dirumah sambil luangkan masa bersama keluarga.

Tidak ketinggalan juga ada golongan yang mencari cari kerja sambilan yang boleh dilakukan ketika hujung minggu.

Baiklah.

Dalam artikel ini saya berkongsikan peluang untuk jana pendapatan dalam US Dollar.

Tak lain.

Tak bukan.

Mestilah jadi agen Afilliate InvolveAsia.

Pendaftaran percuma  sahaja.

involveAsia

Macam pulak nak buat benda nie ?

Asasnya agen Affiliate berkerja secara online sahaja.Medium utama boleh jadi Facebook atau blog ataupun minisite.

Faktor kejayaan sangat dipengaruhi melalui teknik promosi dan ayat copywriting yang memukau.

Serius!

Banyak perkara yang perlu dipelajari.Cuma dalam artikel ini saya nak tulis ringkas sahaja.

Blog perlu untuk kerja sambilan

kerja sambilan

Ya.

Memang perlu.

Lebih-lebih lagi anda hendak mempromosi secara online.Memang ada Facebook yang percuma tetapi kita terpaksa menumpang kasih dengan Mat Zukerg.

Bila-bila masa sahaja akaun Facebook kita boleh kena banned jika langgar pelaturan mereka.

Malah saya perhatikan pelaturan Facebook cenderung untuk memberi keuntungan mereka.

Macam tak adil pun ada.

Apa nak buat.

Facebook memang milik Mat Zukerg.Ada dia kisah kalau kita rugi.

Promosi guna Facebook secara Pro

media sosial

Tidak dinafikan Facebook menjadi pilihan ramai penduduk dunia untuk lepak.

Rakyat Malaysia pun sama.

Ada baik dan ada buruk.

Yang baiknya kita boleh guna Facebook secara percuma dan ramai orang lepak.

Yang buruknya ada kemungkinan orang akan kurang selesa dengan teknik promosi yang kita guna.

Wajar sama sekali kita belajar untuk berniaga di FACEBOOK melalui tips berguna dalam Niaga FB

Kesimpulan.

Proses kerja sambilan menuntut masa yang banyak.Sebaik-baiknya  dilakukan hujung minggu.

Kalau nak harapkan hari biasa memang tak mampu kecuali anda boleh tidur antara 3 jam hingga 4 jam sehari.

Sanggup tak ?

Jika masih pening nak buat saya sarankan anda untuk lanjutkan bacaan di artikel >> 7 Kerja Sambilan Di Rumah Paling Popular.

(Visited 78 times, 1 visits today)

18 thoughts on “Kerja Sambilan Hujung Minggu Yang Dibayar US Dollar

  1. Best tuh dapat dalam payment USD. GV pun baru tahu Involve Asia ini. Good info Mr Hanafi. 😀

  2. sekaranglah waktu terbaik untuk main USD..sebab ringgit dah jatuh hehe…banyak affiliate asing dan ads asing yang guna USD…

    lagi masyuk kalau ads yang guna euro ke pound ke..pergh…lagi la

  3. Tidur 3-4 jam sehari selama 10 tahun utk usahakan sesuatu yg pasif, berbaloi.

    Bak kata Gary Vee, “eat shit for 10 years and then eat cake for the rest of your life”

    Lebih kurang la camtu ayatnye.

Leave a Comment

CommentLuv badge