Kisah Penjual Pakaian Kanak-Kanak

Kisah Penjual Baju Kanak-Kanak…Mrhanafi nak imbas kembali beberapa artikel yang pernah disiarkan dalam blog ini dan blog Hero Borneo Team.Tujuannya agar pembaca tidak terlepas kisah penjual pakaian kanak-kanak yang mrhanafi anggap sangat menarik kisahnya.

Mrhanafi menulis dua artikel manakala Bro Ishak Hasimi satu artikel mengenai hal tersebut.Kami dari Hero Borneo Team amat memahami situasinya sekarang ini.Sebab itu kami terpanggil untuk menulis satu lagi artikel yang ringkas dan santai khas untuk membantu beliau membuat promosi.

baju kanak-kanak

Kisah penjual pakaian kanak-kanak merujuk kepada Mohd Sajali.Beliau antara usahawan yang cukup berani untuk menyewa satu kiosk di pusat membeli belah Summer Mall dengan sewaan yang agak tinggi.Risiko yang ditanggungnya bukan sedikit namun hasrat untuk berjaya menjadi usahawan tidak akan terpadam biar apapun halangan mendatang.

Kami membantu pihaknya dengan menyiarkan sekali lagi artikel ini dan 3 pautan ke atas artikel yang lepas untuk tatapan dan bacaan para pembaca jika artikel terlepas sebelum ini.Semoga paparan artikel kali ini boleh menaikkan jumlah jualan jualanya.

Kita mesti membantunya dengan sokongan moral dan jika ada keperluan boleh juga membeli pakaian kanak-kanak yang telah diniagakan di kiosnya.Lagi pun koleksi pakaian kanak-kanaknya memang menarik dan terkini di pasaran.Harga pun berpatutan dan boleh dirunding dengan lebih lanjut.

Mohd sajali boleh dihubungi  melalui :0111-919-0988

Berikut ialah artikel yang pernah mrhanafi dan Bro Ishak Hasimi tulis serta terbitkan sebelum ini.

1.Jejaka Samarahan Ini Nak Buat Kecoh

2.Kisah Tragis Anak Muda Samarahan Kembali Bangkit Selepas Trajedi Hitam

3.Lumpuh Tangan Kanan Menjadi Semangat Untuk Pemuda Ini Berniaga Membuat Kami Sebak

{sekilas pandang}

Kami dari Hero Borneo Team berdoa supaya pemuda hebat ini mendapatkan rezeki yang mantap,kesihatan yang terbaik dan perniagaan lebih maju sebelum ini.

Jika ada yang sesiapa yang berminat untuk menggunakan perkhidmatan kami di Hero Borneo Team boleh ajukan soalan ke email heroborneoteam@gmail.com atau ke Fanpage kami di Hero Borneo Team maupun  layari mana-mana laman blog di bawah ini.

1.Cik Akak penulis blog : sweetyzhanieyz83.blogspot.my
2.Mr Ishak penulis blog : www.ishaksimi .com
3.Mr Elih penulis blog : www.elihjapahar.com

Artikel berkaitan

10 thoughts on “Kisah Penjual Pakaian Kanak-Kanak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge