Kisah Penjual Baju Kanak-Kanak…Mrhanafi nak imbas kembali beberapa artikel yang pernah disiarkan dalam blog ini dan blog Hero Borneo Team.Tujuannya agar pembaca tidak terlepas kisah penjual pakaian kanak-kanak yang mrhanafi anggap sangat menarik kisahnya.
Mrhanafi menulis dua artikel manakala Bro Ishak Hasimi satu artikel mengenai hal tersebut.Kami dari Hero Borneo Team amat memahami situasinya sekarang ini.Sebab itu kami terpanggil untuk menulis satu lagi artikel yang ringkas dan santai khas untuk membantu beliau membuat promosi.
Kisah penjual pakaian kanak-kanak merujuk kepada Mohd Sajali.Beliau antara usahawan yang cukup berani untuk menyewa satu kiosk di pusat membeli belah Summer Mall dengan sewaan yang agak tinggi.Risiko yang ditanggungnya bukan sedikit namun hasrat untuk berjaya menjadi usahawan tidak akan terpadam biar apapun halangan mendatang.
Kami membantu pihaknya dengan menyiarkan sekali lagi artikel ini dan 3 pautan ke atas artikel yang lepas untuk tatapan dan bacaan para pembaca jika artikel terlepas sebelum ini.Semoga paparan artikel kali ini boleh menaikkan jumlah jualan jualanya.
Kita mesti membantunya dengan sokongan moral dan jika ada keperluan boleh juga membeli pakaian kanak-kanak yang telah diniagakan di kiosnya.Lagi pun koleksi pakaian kanak-kanaknya memang menarik dan terkini di pasaran.Harga pun berpatutan dan boleh dirunding dengan lebih lanjut.
Mohd sajali boleh dihubungi melalui :0111-919-0988
Berikut ialah artikel yang pernah mrhanafi dan Bro Ishak Hasimi tulis serta terbitkan sebelum ini.
1.Jejaka Samarahan Ini Nak Buat Kecoh
2.Kisah Tragis Anak Muda Samarahan Kembali Bangkit Selepas Trajedi Hitam
3.Lumpuh Tangan Kanan Menjadi Semangat Untuk Pemuda Ini Berniaga Membuat Kami Sebak
Kami dari Hero Borneo Team berdoa supaya pemuda hebat ini mendapatkan rezeki yang mantap,kesihatan yang terbaik dan perniagaan lebih maju sebelum ini.
Jika ada yang sesiapa yang berminat untuk menggunakan perkhidmatan kami di Hero Borneo Team boleh ajukan soalan ke email heroborneoteam@gmail.com atau ke Fanpage kami di Hero Borneo Team maupun layari mana-mana laman blog di bawah ini.
1.Cik Akak penulis blog : sweetyzhanieyz83.blogspot.my
2.Mr Ishak penulis blog : www.ishaksimi .com
3.Mr Elih penulis blog : www.elihjapahar.com
Memang respek kepada usahawan yang sewa kiosk di shopping mall. Nampak je kecik, tapi dari segi kadar sewa… fuh siapa yang tak cukup kuat memang tak sanggup nak menyewa
sabree hussin recently posted…Kelebihan datang awal ke masjid pada hari Jumaat
betul tuan..sewa di pusat membeli belah sangat mahal..
tahniah saya ucapkan kpd En Mohd Sajali.. Semoga bisnes pakaian kanak-kanaknya terus mendapat sambutan, InsyaAllah..
Hairul Hissam recently posted…Semoga Mecca Fund/Makkah Islamic Hotel Menjadi Pengajaran. Testimonial Brother Ensem Bisnes Bun.
terima kasih tuan kerana mendoakan kejayaan kawan saya
semoga perniagaan mendapat keuntungan dan berjalan lancar!
nikkhazami recently posted…Huawei Honor 8 – Berkualiti dan Berbaloi
aamiin dan semoga bisnes yang beliau usahakan berjaya
Moga kekal & cekal.
Bukan senang nk buka bisnes dlm mall — orangnya pun muda lagi.
Moga berjaya bro!
Iskandar@JomJalan recently posted…Terbongkar – 5 Tip Mengelak Bilik Hotel Berhantu di Malaysia
tulah harap kawan saya berjaya sustain dan tabah dalam perniagaannya
comel2 semua, semoga sukses tuan
Raihanah recently posted…Giveaway dan Blog List Oktober 2016 di vitamin-cerdik.com
ya la kan..semoga bisnes kawan saya terus sukses..