Promosi Giler Guna Aplikasi Duit

Promosi Giler Guna Aplikasi Duit …Dari dulu sampai sekarang mrhanafi suka promosi,promosi dan promosi.Mrhanafi suka buat promosi supaya orang tahu,sedar dan ingat sesuatu perkara.Apabila dah suka,mrhanafi tidak akan rasa jemu atau berputus asa membuat kerja promosi.

Ketika ini mrhanafi  sibuk membuat promosi tentang kerjaya baru mrhanafi.Biarlah satu Malaysia tahu.Yang penting mrhanafi tahu ia bagus dan bermanfaat untuk orang lain.Nak tahu baca blog Hero Borneo.

Mrhanafi buat promosi  menggunakan Aplikasi Duit.Senang digunakan.Mudah dikendalikan.Pendek kata mrhanafi berpuas hati tahap giler dengan penggunaanya.Sebab itu mrhanafi lebih suka promosi Aplikasi Duit sebagai tool promosi berbanding aplikasi yang menjana duit RM50 Ribu sebulan masuk akaun bank tanpa henti.

Kalau betul dapat duit RM50 ribu sebulan tanpa henti seronok juga.
Boleh mrhanafi tulis blog sambil melancong.Gambar selfie berlatar belakangkan kereta Toyota Cruiser Ninja King atau rumah banglo tiga tingkat di perumahan elit.Ada dua isteri yang membahagiakan.Anak-anak yang soleh dan solehah.Setidak-tidaknya salah seorang menjadi hafiz atau hafizah Al-Quran.Doakan.

Aaamiin.2 thoughts on “Promosi Giler Guna Aplikasi Duit”

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: