Top Up Guna Friendi Mobile

Top Up Guna Friendi Mobile…Memang senang.Cari sahaja kat mana-mana kedai jual top up.Ada yang jual dan ada yang tidak.Jika tak jumpa boleh pergi Seven Eleven.Tanya dengan juruwang tentang top up Friendi Mobile.Pengalaman saya sendiri yang nak top up dan saya puas hati kerana tidak mengalami kesukaran untuk top up talian telco terbaharu yang saya gunakan sekarang ini.

bestmobile kadsim

Friendi Mobile adalah satu penyedia perkhidmatan telefon yang bekerjasama dengan Bestmobile.Mungkin ada yang pertama kali dengar.Namun sejak pengenalan Bestmobile dipasaran, maka nama Friendi Mobile turut berkembang sama.

Image result for friendi mobile malaysia

Sebenarnya Bestmobile menyediakan banyak alternatif untuk reload top up.Kita boleh reload dari Bestmobile Brand Partner yang ada kad STK.Selain itu dari Friendi Mobile sendiri maupun pengedar epay yang bergerak di seluruh negara.Ada di stesen minyak atau kedai runcit 24 jam.

Baru-baru ini saya berjaya reload RM10 untuk fasa pertama.Selain itu ada RM10 untuk reload pada hari yang lain pula.Alangkah terkejutnya saya  mendapati dengan reload RM10 sahaja maka saya diberi 10 sms percuma.Bagi orang lain tak kisah.Cuma bagi saya nilai 10 sms percuma itu besar ertinya.Saya boleh hantar kepada 10 orang rakan Bestmobile dengan senang hati.

Pada petang itu juga saya cuba hubungi emak saya dikampung.Baki terakhir dalam telefon saya ialah RM13.33.Saya dan emak saya memang kaki sembang.Sedar tak sedar saya bersembang selama 21 minit 48 saat dengan emak saya.Lama juga tempoh tersebut,Selepas itu saya semak baki terkini menunjukkan RM9.15.Ini  bermakna kos panggilan dalam RM4.18 untuk berlainan talian.Ya.Menang jimat.Lagi jimat lagi best katakan.

Untuk lebih jelas lagi saya boleh katakan bahawa panggilan ke semua rangkaian menggunakan Bestmobile adalah 0.19 sen sahaja.Sangat jimat dan berbaloi untuk wang anda.Saya pasti golongan usahawan amat memerlukan talian yang jimat ini.Sebab membuat panggilan ke telefon pelanggan,klien atau vendor adalah satu keperluan.Jadikan ia salah satu cara untuk penjimatan kos operasi.Paling tidak satu talian back up untuk menghadapi sebarang kemungkinan.

[admin]

Bahasa mudahnya jangan khuatir untuk menjadi pengguna Bestmobile.Rebut peluang melalui harga promosi yang hanya bernilai RM49.Harga ini akan naik kepada harga asal setelah mencapai 200 ribu pendaftaran atau sehingga 15 Jun 2015.

Anda boleh daftar dan tempah sekarang di >>>>SINI

16 thoughts on “Top Up Guna Friendi Mobile”

  1. Bagaimana caranya nk langgan friendimobile? Tp sy nk kekalkn no lama… tiada kios friendimobile yg brdekatan kwsn sy…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: