Siapa Zamri Nanyan Yang Sebenarnya

Timbul dalam benak fikiran siapa Zamri Nanyan yang sebenarnya. Bagi mereka yang lama terdedah kepada dunia online seperti saya memang kenal sejak tahun 2009 lagi.

Biarpun tidak berhubung secara langsung namun langganan email dari beliau adalah ikatan ukhuwah maya sehingga ke hari ini.

Lain halnya buat Tuan Azlan (bukan nama sebenar). Dia baru sahaja mengenali Zamri Nanyan setelah mendapat publisiti  yang meluas program Fornula Income Seumur Hidup (FI$H) baru-baru ini.  Satu Malaysia heboh tetapi masih terkawal ketat dengan prosedur tertentu.

Tuan Azlan nak kongsikan info berkaitan Zamri Nanyan bersumber portal rasmi

Tuan Zamri Nanyan mula menjana pendapatan online sejak tahun 2003 lagi.Sekarang ini menetap kawasan Bangi.Beliau adalah real person dan bukan scammer yang bersembunyi disebalik website yang merapu-rapu.

WAJIB BACA :   Cara buat website ecommerce yang amazing lagi percuma…rugi tak cuba 1 kali !

Kejayaan manis beliau ialah berjaya menjana pendapatan seumur hidup dengan minima 5 angka setiap bulan tanpa gagal.

Beliau pernah bekerja sebagai jurutera di sebuah syarikat multinasional selama 12 tahun. Pendapatannya sangat lumayan dengan pelbagai insentif dan imbuhan dari majikannya.

Bagaimanapun tuan Zamri Nanyan tidak ada rasa seronok untuk bekerja makan gaji untuk tempoh yang lebih lama lagi. Hatinya memberontak untuk mencari cara bagaimana melepaskan diri dari kengkangan dan batasan bekerja makan gaji.

Beliau mula belajar,mengkaji dan menerokai bagaimana pola-pola kejayaan orang yang sudah berjaya.Perkara asasnya tuan Zambri Nanyan mesti menguasai beberapa ilmu yang boleh menjana duit dari sumber lain selain pekerjaan utamanya.

WAJIB BACA :   Cara Percuma Jana Pendapatan Pasif Kerana Terdesak

Tuan Zamri Nanyan telah melakukan dua perkara penting dalam hidupnya:

1.Belajar untuk berjaya

Tuan Zamri Nanyan banyak membaca buku untuk mendapatkan idea.Selain itu beliau selalu menghadiri seminar dan akhirnya merangka formula untuk kejayaan peribadi.

2.Berkawan dengan orang yang berjaya

Antara tabiat dan tindakan Tuan Zamri Nanyan yang patut kita contohi ialah bergaul dengan orang-orang yang telah berjaya,kaya dan mempunyai perniagaan yang sukses.

Beliau akhirnya tersedar diri bahawa untuk hidup senang,kaya dan mulia perlu kepada pendapatan pasif.Bina pendapatan pasif seawal yang mungkin supaya cita-cita untuk hidup bebas kewangan miliknya.

Penutup

Zamri Nanyan mula membina jenamanya USP atau Unique Selling Point dengan Zamri Nanyan. Beliau suka mengekal nama bapanya iaitu Nanyan supaya orang mudah ingat akan dirinya.

WAJIB BACA :   Cara Buat Fanpage Yang Superstar

Kejayaan sangat terserlah pada tahun 2009 selepas beliau mempraktikan ilmu orang kaya dan ilmu pasif income.

Sepanjang tahun 8 berikutnya pendapatan pasif Tuan Zamri Nanyan semakin baik dan tidak pernah gagal.

Kini beliau dengan rasa rendah hati ingin mendedahkan bagaimana membina pendapatan pasif seumur hidup.

Beliau akan memberi tunjuk ajar berdasarkan pengalaman yang telah dilaluinya sejak tahun 2003 lagi sehingga ke hari ini.

Update info

Program FISH sudah tidak beroperasi lagi.

*kemas kini 14/5/22

Comments 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge