Buat Duit Tanpa Modal 2018

Buat duit tanpa modal bukan mustahil.Saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh buat duit tanpa modal.Tak guna magik.Tak guna formula yang entah apa-apa. Modal bukan berbentuk duit memang logik.Cuma saya nak ingatkan memang guna modal tetapi modal keringat,masa,kerajinan dan tahan malu. Apa dia? Kerja ini halal tauyyiban.Jangan risau melampau-lampu.Nanti stress. Duit tak sempat rasa.Penyakit pula yang … Read more Buat Duit Tanpa Modal 2018

Tangisan Pelarian Syria Semakin Sayu

Pelarian Syria kini menderita.Mereka menjadi pelarian dari bumi tercinta.Kehidupan sebagai pelarian hanya Allah SWT yang tahu.Azab,sukar dan mencabar pasti dilalui setiap hari. Bayangkan begini. Kita makan sedap setiap hari. Mereka makan apa yang ada.Mungkin sekali sehari.Mungkin berhari-hari kurang makan.Malah ada yang mati kebuluran akibat ketiadaan makanan. Kita tidur nyenyak setiap malam. Mereka tidur dalam kesejukan … Read more Tangisan Pelarian Syria Semakin Sayu

4 Kata Kunci SEO Paling Mencabar

Kata kunciĀ  SEO menjadi signal utama untuk berada di halaman Google.Tanpa kata kunci yang bagus dan berkualiti artikel kita menjadi pekasam.Selain itu jadi jeruk pun boleh. Namun anda jangan pula sedih dan risau jika menulis artikel tanpa kata kunci yang hebat. Media sosial kan ada sebagai tempat untuk sharing.Pengguna media sosial suka baca artikel yang … Read more 4 Kata Kunci SEO Paling Mencabar

Cabar Mencabar dalam Cabaran SEO WCB

Cabar mencabar secara positif memang bagus.Apalah maknanya blogger kalau tiada cabaran.Susah atau mudah saya redha.Dah adat cabar mencabar dalam dunia blogger. Saya telah dicabar untuk menaikkan satu artikel dengan keyword bawah ini. [ kerja sambilan di rumah] Artikel tersebut hendaklah berada pada kedudukan terbaik di carian Google. Susah tak keyword ini? Jawapannya memang susah.Kalau tak … Read more Cabar Mencabar dalam Cabaran SEO WCB

Daftar Blog Untuk Kembali Blogging

Daftar Blog untuk kembali blogging.Mrhanafi sangat gembira.Alhamdullliah.Blog aktif lagi selepas daftar blog di Netkl Hosting.Plan pada masa yang akan datang nak upgrade pakej yang tinggi lagi.In shaa Allah Hampir sebulan direhatkan kerana ada sedikit kerumitan yang sukar untuk dielakkan.Lagi pun bisnes online mrhanafi belum up lagi. Sabar dan usaha dulu la. Sekali lagi mrhanafi bersyukur … Read more Daftar Blog Untuk Kembali Blogging

Cuti Gantian 4 Hari Layan Facebook

Cuti gantian selama empat hari tak terasa.Dalam hari keempat ini mrhanafi nak layan Facebook puas-puas.Layan on9 sampai puas giler. Siapa yang boleh komplen tatkala sudah bercuti.Tak perlu turun kerja macam orang lain.Lagipun tak baik marah-marah.Nanti terkena darah tinggi.Pelbagai komplikasi boleh berlaku. Media sosialĀ  seperti Facebook memang pilihan ramai rakyat negara ini.Tak kira muda atau tua.Lelaki … Read more Cuti Gantian 4 Hari Layan Facebook

%d bloggers like this: