Buat Duit Tanpa Modal 2018

Buat duit tanpa modal bukan mustahil.Saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh buat duit tanpa modal.Tak guna magik.Tak guna formula yang entah apa-apa. Modal bukan berbentuk duit memang logik.Cuma saya nak ingatkan memang guna modal tetapi modal keringat,masa,kerajinan dan tahan malu. Apa dia? Kerja ini halal tauyyiban.Jangan risau melampau-lampu.Nanti stress. Duit tak sempat rasa.Penyakit pula yang … Read more

Tangisan Pelarian Syria Semakin Sayu

Pelarian Syria kini menderita.Mereka menjadi pelarian dari bumi tercinta.Kehidupan sebagai pelarian hanya Allah SWT yang tahu.Azab,sukar dan mencabar pasti dilalui setiap hari. Bayangkan begini. Kita makan sedap setiap hari. Mereka makan apa yang ada.Mungkin sekali sehari.Mungkin berhari-hari kurang makan.Malah ada yang mati kebuluran akibat ketiadaan makanan. Kita tidur nyenyak setiap malam. Mereka tidur dalam kesejukan … Read more

4 Kata Kunci SEO Paling Mencabar

Kata kunci  SEO menjadi signal utama untuk berada di halaman Google.Tanpa kata kunci yang bagus dan berkualiti artikel kita menjadi pekasam.Selain itu jadi jeruk pun boleh. Namun anda jangan pula sedih dan risau jika menulis artikel tanpa kata kunci yang hebat. Media sosial kan ada sebagai tempat untuk sharing.Pengguna media sosial suka baca artikel yang … Read more

Daftar Blog Untuk Kembali Blogging

Daftar Blog untuk kembali blogging.Mrhanafi sangat gembira.Alhamdullliah.Blog aktif lagi selepas daftar blog di Netkl Hosting.Plan pada masa yang akan datang nak upgrade pakej yang tinggi lagi.In shaa Allah Hampir sebulan direhatkan kerana ada sedikit kerumitan yang sukar untuk dielakkan.Lagi pun bisnes online mrhanafi belum up lagi. Sabar dan usaha dulu la. Sekali lagi mrhanafi bersyukur … Read more

Cuti Gantian 4 Hari Layan Facebook

Cuti gantian selama empat hari tak terasa.Dalam hari keempat ini mrhanafi nak layan Facebook puas-puas.Layan on9 sampai puas giler. Siapa yang boleh komplen tatkala sudah bercuti.Tak perlu turun kerja macam orang lain.Lagipun tak baik marah-marah.Nanti terkena darah tinggi.Pelbagai komplikasi boleh berlaku. Media sosial  seperti Facebook memang pilihan ramai rakyat negara ini.Tak kira muda atau tua.Lelaki … Read more

Iklan Percuma Guna Landing Page

Iklan Percuma adalah cara untuk promosi yang biasa.Mrhanafi pernah menjadi Internet Marketer yang tidak begitu berjaya pada tahun 2009.Namun begitu pengalaman sebagai Internet Marketer telah mendedahkan mrhanafi terhadap Landing Page atau mini website sebagai cara cara iklan percuma. Tool lain yang wajin ada seperti mesin penjawab email seperti Autoresponder,Aweber dan Emailmatik. Itu kisah dulu. Pernah … Read more

%d bloggers like this: