Cara Mrhanafi Bina Jenama Sendiri

Hari Ahad.Saya dalam dilema.Nak tulis blog ke tidak atau biarkan sahaja saya bercuti hari ini. Sehari sebelum itu, saya membeli barang di kedai hardware.Kedai lain banyak dah tutup.Kedai hardware ini sahaja tidak tutup.Hari Ahad pun buka tapi petangnya saya tak pasti. Hari cuti umum. Hari Sarawak. Tarikh jatuhnya pada 22 Julai 2017.Sejujurnya tak nampak sangat sambutan.Ramai yang … Read more

Perniagaan Online 2017 Dari Rumah

Perniagaan Online 2017 Dari Rumah…Dunia amat pantas berubah.Perubahan dari segi gaya hidup,pemikiran dan perniagaan online sangat drastik.Hampir tidak terkejar oleh manusia itu sendiri. Kalau dulu kita bangun tidur sahaja terus tengok langit.Nak pastikan dah masuk waktu subuh atau dah terlajak.Dengar pula kokokan ayam jantan untuk tunjuk terer kat ayam betina. Kini sudah berubah.Terbuka sahaja mata … Read more

%d bloggers like this: