Cara Mrhanafi Bina Jenama Sendiri

Hari Ahad.Saya dalam dilema.Nak tulis blog ke tidak atau biarkan sahaja saya bercuti hari ini. Sehari sebelum itu, saya membeli barang di kedai hardware.Kedai lain banyak dah tutup.Kedai hardware ini sahaja tidak tutup.Hari Ahad pun buka tapi petangnya saya tak pasti. Hari cuti umum. Hari Sarawak. Tarikh jatuhnya pada 22 Julai 2017.Sejujurnya tak nampak sangat sambutan.Ramai yang … Read moreCara Mrhanafi Bina Jenama Sendiri

Perniagaan Online 2017 Dari Rumah

Perniagaan Online 2017 Dari Rumah…Dunia amat pantas berubah.Perubahan dari segi gaya hidup,pemikiran dan perniagaan online sangat drastik.Hampir tidak terkejar oleh manusia itu sendiri. Kalau dulu kita bangun tidur sahaja terus tengok langit.Nak pastikan dah masuk waktu subuh atau dah terlajak.Dengar pula kokokan ayam jantan untuk tunjuk terer kat ayam betina. Kini sudah berubah.Terbuka sahaja mata … Read morePerniagaan Online 2017 Dari Rumah

Nak Cari Duit Extra Tanpa Modal

Mrhanafi nak bagi ruang dan peluang untuk mereka yang nak cari duit extra tanpa modal.Biar betul.Ya,memang betul.Tak tipu punya.Mrhanafi faham.Bukan setakat faham.Malah memahami sekali bahawa himpitan hidup semakin sukar.Kita tiada pilihan untuk santai.KIta terpaksa juga buat kerja sambilan.atau berniaga dari rumah tanpa modal. Anda beruntung kerana terjumpa artikel blog ini.Mrhanafi akan dedahkan secara telus di … Read moreNak Cari Duit Extra Tanpa Modal

5 Sebab Orang Buat Bisnes Mudah

Buat bisnes mudah adalah teori yang disukai ramai.Mari saya kongsikan sebab apa ada orang sanggup buat bisnes mudah dan tak nak berkerja makan gaji seumur hidup. Bukan retorik tetapi tetapi realiti masa kini. Saya cuba kupas dengan ringkas.Mudah-mudahan memberi idea kepada para pembaca.Manalah tahu selepas ini akan muncul tauke-tauke baru dengan kejayaan yang hebat. Serius. … Read more5 Sebab Orang Buat Bisnes Mudah