Perniagaan Online 2017 Dari Rumah

Perniagaan Online 2017 Dari Rumah…Dunia amat pantas berubah.Perubahan dari segi gaya hidup,pemikiran dan perniagaan online sangat drastik.Hampir tidak terkejar oleh manusia itu sendiri.

perniagaan online

Kalau dulu kita bangun tidur sahaja terus tengok langit.Nak pastikan dah masuk waktu subuh atau dah terlajak.Dengar pula kokokan ayam jantan untuk tunjuk terer kat ayam betina.

Kini sudah berubah.Terbuka sahaja mata kita akan mendapatan telefon pintar jenis iphone 6 atau samsung Galaxy 8.Kita buka mesej Whatsapp mana tahu ada awek tengah hantar ayat-ayat cinta.Pergh terbaik la kalau ada awek ingatkan kita.heheheh

Bagi mereka yang bekerja di pejabat perlu tergesa –gesa untuk menyiapkan apa-apa bekalan yang perlu.Ada anak kecil terpaksa hantar di rumah pengasuh.Sekiranya ada suami isteri bekerja maka rumah akan sunyi sepi sehingga malam menjelang tiba.

WAJIB BACA :   Kata motivasi untuk diri sendiri

Realitinya sangat berbeza kepada mereka yang menjalankan perniagaan online.Mereka bekerja dari rumah.Sarapan dirumah dan solat dhuha juga dirumah.Pendek kata seharian suntuk tak keluar rumah kerana tidak perlu untuk berbuat demikian.

Kaum ibu paling sesuai untuk menjalankan perniagaan online.Sambil memantau perniagaan boleh buat kerja-kerja rumah,jaga anak dan jaga suami.Mrhanafi faham ada yang belum ada idea apakah perniagaan online yang boleh mereka jalankan.

Persoalan ini boleh terjawap dengan sendirinya jika anda ada keinginan yang kuat dan mantap.Banyak perkara yang boleh kita lakukan untuk dijadikan perniagaan online.

Masihkah anda tertanya-tanya?

Jika begitu mrhanfi tak nak kona jauh-jauh.Mrhanafi nak memperkenalkan Formula Income Seumur Hidup (FI$H)  untuk anda semua sebagai permulaan untuk menceburkan diri dalam perniagaan online.

Apakah itu FI$H ?

Kalau mrhanafi nak berseloroh senang sahaja yakni ikan.hehehe.Jangan marah.FI$H atau nama panjangnya Formula Income Seumur Hidup merupakan satu strategi jana income ciptaan otai pemasaran terkenal Malaysia iaitu Tuan Zamri Nanyan sejak 2003 lagi.Penerangan lanjut dan penjelasan lengkap boleh di akses dalam web >>>FI$H

WAJIB BACA :   Selamat Hari Raya Aidilfitri 2017

Adakah FI$H perlu dibayar mahal ?

Sepatutnya boleh dikenakan bayaran beribu-ribu.Namun keikhlasan Tuan Zamri Nanyan dan rakan perniagaan Tuan Razif Yusof sangat mengharukan.Mereka dedahkan formula ini semua untuk membantu kita menjana pendapatan.Mereka sanggup meletak FI$H pada harga mampu milik.Lihat betapa bersungguh-sungguhnya mereka nak membantu rakyat Malaysia.Tak ambik peluang ini sudah tentu akan menangis tanpa lagu.

Siapa yang memerlukan FI$H ?

Sudah tentu kita untuk kita semua.Siapa yang tidak ada keperluan kepada duit.Lebih sesuai juga kepada mereka yang berkecimpung dalam perniagaan online.Setidak-tidaknya ada pelbagai pendapatan termasuk pendapatan Pasif dari FI$H.

Apakah jaminan untuk berjaya dalam FI$H ?

Kita perlu sedar bahawa setiap kejadian adalah ketentuan dari Yang Maha Esa.Jika rezeki berada di dalam FI$H mengapa pulak perlu fikirkan berjaya atau tidak.Soal rezeki adalah Allah SWT yang tentukan.Kita hanya berusaha dan berikhtiar pada tempat yang betul.Orang yang berusaha dan tidak berputus asa pasti menemui kejayaan.In shaa Allah.

WAJIB BACA :   Program FI$H Yang Sebetulnya Buat Duit

Eh banyak betul soalannya!

Kita mesti faham bahawa FI$H sangat membantu dalam perniagaan online kerana medium utamanya adalah online.Paling menarik dan paling sukar untuk dinafikan program FI$H memberi pendapatan seumur hidup.Kita buat hanya sekali namun menikmati hasil berkali-kali.Itulah objektif utama Formula Income Seumur Hidup.

Nak info lanjut dan bukti yang nyata cepat-cepat klik >>> [ FISH ]

Comments 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge