Tagline BestMobile Blogger

Tagline BestMobile Blogger…Penggunaan tagline bagi sebuah blog tak penting sangat pun.Ada yang tak buat dan tak kisah.Namun saya ambil kisah kerana boleh mengukuhkan domain yang sedia ada,Boleh memantapkan niche yang dipilih.Mungkin juga membantu ingatan para pembaca terhadap blog kita.

Saya nak mengupas tagline yang saya pilih untuk blog ini.Pemilihan BestMobile Blogger kerana saya seorang Brand Patner untuk bisnes telco ini.Ia belum lagi dilancar.Sekarang sudah hangat pra pomosi di sana sini

BestMobile Blogger

Kredit to Groupsbest.net

Brand Partner ialah orang yang menjadi pengguna talian telco BestMobile.Dengan kelayakan Brand Partner mereka boleh mempromosi apa yang best tentang talian telco ini.Kira macam barang francais la tu.

Mereka sebagai Brand Partner boleh menaja rakan terdekat,sanak saudara dan sesiapa sahaja yang berminat nak  menggunakan talian BestMobile ini.Hasil penajaan Brand Partner boleh mendapat komisyen sama ada melalui keahlian dan top up para ahli rangkaian bawah mereka.Maaf ini bukan bisnes ‘Head Hunting’.

Jika tak nak menaja pun tak pe.Jadilah pengguna biasa yang sama seperti telco yang lain.Namun ada manfaat yang besar iaitu perlindungan takaful dan potongan zakat.Pasti ia lebih best berbanding perkhidmatan yang sedia ada.

Saya harap ada yang ‘clear mind’ tentang BestMobile ini.Berbalik kepada kes saya yang menggunakan tagline BestMobile Blogger kerana ingin menampakkan saya seorang blogger yang kini pemegang Brand Partner BestMobile.

Dengan kelayakan tersebut saya boleh menulis untuk tujuan promosi BestMobile kepada masyarakat umum dan pengguna BestMobile khasnya.Mereka boleh berinteraksi dengan saya.Nak tanya soalan atau nak penerangan lebih pun boleh.

Sebagai blogger saya mempunyai satu kelebihan.Saya ada platform blog untuk mempromosi,menaja dan memberi perkhidmatan kepada ahli rangkaian.Jika ada sesiapa yang  berminat sebagai Brand Partner BestMobile dijemput mendaftar keahlian dalam GroupsBest.net.

Dalam kesempatan ini saya nak berkongsikan sedikit info tentang BestMobile:

1.Ia bakal dilancarkan secara rasmi pada bulan April 2015.

2.Harga kad sim cuma RM49 dan nilai kredit RM10.

3.Boleh jana pendapatan dengan penajaan pengguna baru.

4.Kongsi guna pencawang Umobile dan Maxis

5.Syarikat milik Bumiputera 100 peratus

6.Ganjaran Umrah kepada Brand Partner yang aktif

7.Dapatkan Info Best Mobile  kerana banyak lagi yang Best-best

[Admin]

Saya harap para pembaca ambil peluang ini untuk menjana pendapatan terutama kepada mereka yang ingin mengubah taraf hidup.Jika dibandingkan dengan bisnes lain sudah tentu bisnes telco adalah termurah kosnya.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ini.Jangan segan-segan untuk komen atau share artikel ini. Setiap kunjungan anda besar maknanya buat saya.In shaa Allah saya akan membalas komen dan membuat kunjungan kembali nanti.Saya juga mendoakan pembaca agar bahagia dan ceria sentiasa.Aamiin.

8 thoughts on “Tagline BestMobile Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge