Cara Dapat Duit Dari Bisnes

Cara Dapat Duit Dari Bisnes…Sudah pasti duit adalah keperluan paling utama.Ada duit ada kehidupan yang selesa.Ada duit memberi kebahagiaan.Malah ada duit hidup terjamin hingga ke tua.Duit itu menyarakan kehidupan pada masa yang akan datang.Tanpa duit maka kehidupan yang sukar akan berlaku.

cara dapat duit

Sebab itu mrhanafi dan juga pembaca akan tertanya-tanya bagaimana cara dapat duit dari bisnes.Jawapan mudah ialah ada bisnes yang ada untung selalu dan rugi sekali sekala.Biasanya bisnes trading.

Mrhanafi suka kepada bisnes yang sekali buat tetapi hasilnya berkali-kali.Pendek kata itu adalah pendapatan pasif.Lagi seronok jika pendapatan itu lumyan serta popular di kalangan awek.

Kini mrhanafi sudah menemui satu bisnes yang boleh menjana duit tanpa henti.Duit boleh masuk ke akauan bank sebulan sekali.Duit masuk bertubi-tubi tanpa henti.Kita rela atau tidak rela pasti duit masuk juga ke akuan bank.Namun ia akan menjadi realiti jika diusahakan.Tak usaha maka tak ada apa-apa yang jadi.

Realitinya begitulah alam ini mahukan kita hidup senang dan santai.Semuanya boleh tercapai jika ada kemahiran untuk dapatkan duit.Misalnya sekarang banyak syarikat Telco yang boleh bagi bisnes kepaa para pengguna serta ahli.

Sebelum itu mrhanafi nak bagi syarat untuk menjalankan bisnes ini.

1.Ada telefon

Kalau ada maksudnya boleh lepas.Tak kisah telefon mahal atau murah.Telefon canggih atau telefon loya.Janji telefon tersebut masih berfungsi,Boleh call out atau call in.

2.Ada modal duit

Modal tak banyak.Tidak perlu keluarkan sehingga ratusan ringgit.Modal untuk beli simkad dan top up serta modal untuk promosi.Jumlah tak sampai ribu-ribu jika pandai berjimat.

3.Ada online

Tak wajib.Kalau mereka boleh guna media sosial sebagai medium promosi lagi bagus.Tak lah menbuang masa sebegitu sahaja.Main FB dan Whatsapp.

4.Ada masa

Sengnaja mrhanafi bagi syarat yang mudah ini.Ada masa sikit apatah lagi masa banyak mesti digunakan untuk ceritakan kebaikan produk.Masa itu jangan pula masa bekerja makan gaji.Tak berkat nanti.Balik kerja atau sebelum turun keja.Memang molek sangat la tu.

{seimbas pandang}

Mrhanafi tak nak cakap panjang cara dapat duit dari bisnes  selain nak tunjukkan caranya di pautan >>>>>>DUIT

12 thoughts on “Cara Dapat Duit Dari Bisnes”

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: