Pakej Data Surf 1000 Terbaik

Pakej Data Surf 1000 Terbaik…Pada bulan yang lepas saya telah melanggan data  mobile 1 GB untuk 30 hari.Memang best dan amat berbaloi dengan wang yang saya laburkan.Jika nak tahu kesudahannya jom lah baca sehingga habis artikel ini. Meskipun penggunaan data yang saya guna hampir-hampir habis,saya tetap berpuas hati.Tak rasa rugi dan jauh sekali nak rasa … Read morePakej Data Surf 1000 Terbaik

Telefon Pintar Tidak Menerima Isyarat

Telefon Pintar Tidak Menerima Isyarat…Saya agak terkejut.Hampir 12 jam saya tidak online.Telefon pintar dan pengguna bijak macam saya menghadapi masalah ini.Call out tak dapat.Mungkin juga call in tak dapat.Masalahnya juga sms tak dapat. Entah macammana saya mendapat idea.Saya offkan telefon dan onkan balik.Tak lama selepas itu isyarat telefon pintar saya kembali pulih.Kini dan terbukti saya … Read moreTelefon Pintar Tidak Menerima Isyarat

Puisi Motivasi : Saya Seorang Jutawan

Puisi Motivasi : Saya Seorang Jutawan..Jutawan adalah impian ramai orang.Sebab jadi jutawan dah dianggap hidup senang,kaya dan mewah.Ada kereta berkuasa tinggi dan rumah besar tersergam indah. Sudah pasti semua orang tak nak hidup susah,merempat dan mengemis.Harta tiada dan rumah pun tiada.Minta dijauhkan kerana kemiskinan adalah penyakit sosial yang mengganggu iman dan keyakinan kepada Allah SWT. … Read morePuisi Motivasi : Saya Seorang Jutawan