Bosan Kerja Buatlah Bisnes Telco

Rasanya ramai juga yang sudah terkena gejala bosan kerja.Kalau macam tu buatlah bisnes telco.Wah!.Senangnya saya bagi kesimpulan.Ya.Memang senang kalau kita fikir ia senang.Sebab minda bawah sedar sentiasa bekerja dan mencari jalan untuk kita supaya apa yang difikirkan itu betul-betul senang, Kalau macam tu saya sarankan anda yang dah bosan kerja itu buka hati dan minda … Read moreBosan Kerja Buatlah Bisnes Telco

Miss Call Dari Downline

Ketika tengah bekerja saya terpesan ada miss call.Namun saya tak boleh berbuat apa-apa.Sebaik sahaja habis  kerja saya terus menghubungi nombor yang tertera.Rupa-rupanya downline yang baru mendaftar sebagai ahli Best Mobile Prepaid.Beliau berada di Sabah.Jauh juga tu. Beliau nak tanya bisnes Best Mobile Prepaid.Jadi saya sarankan beliau untuk baca dengan teliti laman web promosi Groupsbest.net.Sebagai tambahan … Read moreMiss Call Dari Downline

SMS Kepada Penaja

Semalam saya hubungi pihak penaja guna sms.Saja nak tanya perkembangan semasa bisnes Best Mobile.Oh..katanya CEO belum lagi umumkan tarikh pelancaran secara rasmi. Bagaimana pun katanya tak lama lagi.Insya Allah bila dirasmikan promosi boleh buat lebih gempak atau all out. Sekarang belum lagi.Mungkin juga ada juga yang masih menunggu perkembangan selanjutnya. Sama-sama kita tunggu. Kepada sesiapa … Read moreSMS Kepada Penaja