Peluang Di Wafymobile Jana Pendapatan

Peluang Di Wafymobile Jana Pendapatan…Tidak dinafikan semua orang mahu duit lebih,Gaii lebih.Kalau boleh semuanya serba serbi lebih.Tambahan pula keadaan ekonomi semasa yang meruncing ketika ini.Maksudnya dengan adanya pendapatan yang bertambah maka boleh menampung segala keperluan hidup.Berita baik untuk mereka yang dah terdesak.

Mrhanafi faham ramai yang nak berbuat demikian.Namun tidak semua yang berkesempatan dengan peluang tersebut.Mereka tidak tahu cara.Tidak tahu kat sana lubuk yang sepatutnya.Alhamdulillah mrhanafi sudah menemuinya di Wafymobile.Nak tahu lanjut apa dia Wafymobile jomlah layari link >>> INI

wafymobile

Sebelum ini biar mrhanafi ceritakan serba sedikit berkenaan cara menambah pendapatan melalui program Wafymobile.Anda mesti sanggup mengeluarkan modal sebanyak RM55.00 (termasuk GST dan kos pos).

WAJIB BACA :   Cara Buat Fanpage Yang Superstar

Sekiranya modal sebanyak itu dianggap mahal,mrhanafi tak boleh cakap dah.Sebab dalam dunia ini hampir semua perkara perlukan modal untuk mendapatkannya termasuk menggunakan tandas awam.

Dengan kos RM55 anda akan mendapatkan kadsim yang sudah mempunyai nilai kredit RM5.Apa yang lebih penting dari itu ialah anda mendapat satu ID unik untuk menjalankan bisnes hebat dalam dunia telco.Banyak manfaat yang bakal anda nikmati baik sebagai pengguna biasa.Misalnya rebat tunai dan insentif reload sendiri bernilai 4 peratus.

Dengan reload RM50 anda akan dapat rebat tunai bernilai RM20 manakala reload sebanyak RM100 pula akan dapat RM45.Semua rebat tunai ini akan dimasukkan dalam akaun e-wallet sendiri.Jika nak top up lagi boleh ambik melalui e-wallet tanpa susah payah nak pergi kedai reload.Lebih mudahkan.

WAJIB BACA :   Netcommerce: Model bisnes terbaik masa kini

Dalam masa yang sama juga para pengguna akan diberi rebat reload sendiri iaitu 4 peratus.Kira macam kiri dan kanan semua kena diskaun.Itulah untungnya jika menjadi pengguna Wafymobile.Tujuannnya kesetiaan para pengguna dibayar dengan nilai duit.Taklah pihak syarikat telco makan sorang-sorang para pengguna.

Sejujurnya mrhanafi cukup suka dengan sistem Wafymobile dalam menjana pendapatan kepada para ahlinya.Insentif penajaan sahaja sahaja bernilai RM15 untuk seorang pengguna baru yang kita perkenalkan.Bahkan lebih menarik lagi apabila insentif ini boleh juga dirasai sehingga ke level 3.

Bukan itu sahaja.Ada lagi insentif reload dalam kumpulan sehingga ke level 7.Dah tak dapat mrhanafi bayangkan bagaimana besarnya pendapatan bagi seseorang yang aktif dan bekerja keras membina rangkaian dalam Wafymobile.

WAJIB BACA :   Sedapnya susu halia hitam

Akhir kata peluang di Wafymobile memang boleh jana pendapatan.Jadi rebut peluang ini sebelum orang lain merebut untuk meninggalkan anda dibelakang mereka.

p/s :Jika anda dan pembaca nak tahu info lanjut jangan malu-malu untuk bertanya secara terus kepada mrhanafi melalui talian Whatsapp atau SMS.Sila hubungi nombor >>>>>> +6011-3464-6975

Comments 16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge