Cara Betul Menggunakan Produk Delourva

Delourva adalah jenama yang sinonim dengan pakar pencuci pakaian putih sekolah.Kehebatan dan keunggulan Delourva bukan pada kata-kata.Sebaliknya kepada hasil testimoni dan luahan hati pengguna yang berpuas hati.

Demi menjamin reputasi dan krebiliti yang konsisten dalam pakar pencuci pakaian putih sekolah admin ingin nak berkongsi.Mana taknya untuk berkongsi cara-cara menggunakan produk terbaik Delourva langkah demi langkah.Cukup mudah dan sangat praktikal untuk semua.

Delourva ‘Stain removal’

1.Sembur pada kotoran

Cari bahagian yang kotor pada baju.Sembur tepat pada sasaran.Jangan malu-malu untuk berbuat demikian.Pakaian yang dah cuci tetapi masih kotor maka itulah yang sepatutnya kita malu.

WAJIB BACA :   Nak lelaki hensem atau lelaki kurang Hensem

2.Gosok atau berus

Gunakan sedikit kudrat yang ada.Dengan sentuhan lembut namun penuh kasih sayang akan menanggalkan kekotoran segera.Hati senang dan jiwa bergembira melihat kesan segera.Tak percaya boleh cuba.

Delourva ‘dissolve easly’

1.Jangan campur peluntur atau sabun lain semasa merendam kain atau pakian anda.Biar sahaja Delourva dissolve easly bekerja dengan sendirinya.

2.Semasa mencuci perlu juga sentalan  dengan lembut atau berus dengan perlahan terutama pada bahagian lengan, lutut dan kaki seluar.

3.Jika kotoran terlalu degil atau baju terlalu kotor, guna air panas yang dicampur dengan Delourva.Proses rendaman juga diperlukan.Malah jika kekotoran lebih dahsyat sila tambah kuantiti Delourva ‘disslove easly’ dan tambah tempoh rendaman,

WAJIB BACA :   Dana persaraan untuk masa depan

Delourva pewangi mudah gosok

Yang ini paling mudah.Hanya periu sembur pada kain tanpa perlu risau kesan bintik-bintik pada air.Kelebihannya  memudahkan proses mengosok baju.Hati akan terhibur kerana proses menggosok lebih mudah dan cepat.

Baju anak-anak dan suami atau baju sendiri akan semerbak harum.Dah tak perlu minyak wangi.Jimat duit lagi-lagi dalam keadaan sara hidup yang sangat tinggi ini.

Jangan hairan bil elektrik juga boleh dijimatkan berbanding penggunaan biasa.Sebab masa untuk mengosok baju lebih  cepat,pantas dan jimat masa.

Kita layan video dulu…

Kesimpulan

Penggunaan produk Delourva dengan caranya yang betul akan memastikan keberkesanan dan ‘power’ produk tersebut.

Apa yang pengguna perlu ambik serius ialah pakaian yang terlalu kotor atau terlalu degil hendaklah digandakan sukatan produk Delourva.Panduan atau cara-cara menggunakan produk Delourva ada disertakan dalam manual.

WAJIB BACA :   Teganya bunuh isteri guna tudung

Semoga dengan panduan tersebut pengguna rangkaian produk Delourva lebih berpuas hati.Lagi molek kalau diceritakan semasa chatting dengan teman-teman di media sosial sama ada Whatsapp atau Facebook.

Dapat juga kumpul pahala kerana membantu selesaikan masalah kawan-kawan dalam membersihkan pakaian yang degil.

Adanya produk Delourva pembaca boleh tersenyum sambil ucapkan “selamat tinggal kepada kotoran degil”

Akhir kata selamat beramal dan berkongsi info yang menakjubkan ini.

website delourva

Comments 27

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge