cara buat website sendiri

Cara Buat Website Sendiri Dengan Panduan DVD

Tentu ada yang cari cara buat website  sendiri.Maklum sahaja sekarang ini ramai yang berminat untuk berbisnes online.Pastinya anda bertuah kerana berjumpa dengan artikel ini.

Dalam arikel ini saya akan kongsikan satu produk tutorial cara buat website sendiri melalui DVD.

Mungkin ada yang sudah tersenyum sinis.Mana taknya dalam kecanggihan teknologi online masih ada menggunakan DVD.

Ya,memang.

Cara Buat Website Sendiri

cara buat website sendiri
credit:FirmBee

Dulu kita sangat biasa guna DVD untuk layan cerita kungfu.Cerita pikat bakal isteri atau tawan bakal suami dan macam-macam lagi.

Jangan hairan DVD masih diperlukan dalam dunia digital waima saluran online berada di hujung jari.

Apa yang ditawarkan oleh produk berbentuk DVD ini?

Seperti apa yang saya katakan awal-awal tadi, anda akan belajar cara buat website sendiri.

Berikut adalah kelebihan kalau ada website.

Lebih profesional

Adanya website bakal pelanggan lebih yakin.Tahap percaya mereka terhadap kita lebih tinggi.Fahamkan bisnes online bukannya berjumpa secara bersemuka dengan prospek.

Lebih berpotensi

Bisnes anda boleh bergerak lebih jauh.Bukan setakat Malaysia tetapi seluruh dunia.Lagi luas lagi berpotensi untuk kaya raya.Ingat tu.Nak ke tak nie ?

Lebih menyerlah di Google

Memang tidak dinafikan ada Facebook pun boleh berada di Google namun capaian sangat terhad.Orang akan cari manakala promosi bisnes berjalan dengan sendirinya.

WOW.!

Please…dah tak sabarlah nak belajar buat website sendiri

Jangan khuatir.

Anda boleh belajar sendiri tanpa berharap dengan web designer.Malah dapat buat free website di Blogger atau WordPress.

Eh..betul ke.

Ya,Memang betul.Jika tak percaya baca sampai habis artikel ini atau layari sahaja website responsive

Berikut adalah manfaat kepada anda jika anda ada website buatan tangan sendiri.

Jimat kos beribu-ribu lemon

Mungkin anda baru sahaja memulakan bisnes.Modalpun sekadar apa yang ada.Bayangkan kalau dapat buat sendiri tentu boleh jimat RM300 untuk satu website.Itu harga yang minimum.Ada yang lebih mahal.

Bina website ikut citarasa sendiri

Anda sendiri punya website maka sesuka hati anda nak bina macam mana.Pilihan di tangan sendiri.Dengan kesungguhan anda,tidak mustahil reka bentuk website yang anda hasilkan lebih cantik dan menarik.

Boleh dimuat naik segera ke Google

Kalau upah website designer mungkin ambik masa.Sendiri yang buat pasti boleh dimuat naik dengan segera jika dah siap.Tak perlu tunggu lama-lama.

Dah boleh jadi web designer sendiri

Anda bakal mendapat pendapatan sampingan jika sudah mahir mereka bentuk website sendiri.Peluang baik untuk membantu para usahawan online.Mereka tiada masa untuk buat kerja online seperti anda.

Pergh…dah tak sabar lah nak tahu lebih lanjut.

Kesimpulan

Anda ada dua pilihan untuk tahu cara buat website sendiri.Terpulang kepada anda untuk baca artikel ini sahaja atau terus ke laman Pakar Website

cara buat website sendiri

 

(Visited 79 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Cara Buat Website Sendiri Dengan Panduan DVD

Leave a Comment

CommentLuv badge