Belajar Buat Blog Yang Power SEO

Belajar buat blog adalah proses berterusan.Orang dulu-dulu kata,belajar buat blog sehingga ke liang lahad.Boleh pakai ke kata-kata begitu.Saya rasa boleh.Anda rasa bagaimana ? Artikel ini ditulis khas untuk blogger naif macam saya tetapi minat mempelajari SEO.Perkongsian yang naif ini pasti menyebab anda lebih naif lagi. hehehehe. Alaa. Saya gurau je Belajar buat blog dengan teknik … Read moreBelajar Buat Blog Yang Power SEO

4 Kata Kunci SEO Paling Mencabar

Kata kunciĀ  SEO menjadi signal utama untuk berada di halaman Google.Tanpa kata kunci yang bagus dan berkualiti artikel kita menjadi pekasam.Selain itu jadi jeruk pun boleh. Namun anda jangan pula sedih dan risau jika menulis artikel tanpa kata kunci yang hebat. Media sosial kan ada sebagai tempat untuk sharing.Pengguna media sosial suka baca artikel yang … Read more4 Kata Kunci SEO Paling Mencabar

Cabar Mencabar dalam Cabaran SEO WCB

Cabar mencabar secara positif memang bagus.Apalah maknanya blogger kalau tiada cabaran.Susah atau mudah saya redha.Dah adat cabar mencabar dalam dunia blogger. Saya telah dicabar untuk menaikkan satu artikel dengan keyword bawah ini. [ kerja sambilan di rumah] Artikel tersebut hendaklah berada pada kedudukan terbaik di carian Google. Susah tak keyword ini? Jawapannya memang susah.Kalau tak … Read moreCabar Mencabar dalam Cabaran SEO WCB