Daftar Wafy Mobile Dapat Kredit Percuma RM100

Daftar Wafy Mobile Percuma Kredit RM100…Sebagai pengguna Wafy mobile rasa bersalah pulak tak war-warkan info gempak ini.Bagi yang belum percaya sila cubit pipi sendiri dulu.Ya.Memang betul.Bukan omongan kosong.Promosi ini masih sah sempena musim Ramadan yang bakal menjelma.

kredit percuma

Buat makluman semua promosi ini terhad.Promosi baru bermula pada 19 Mei 2016 sehingga 31 Julai 2016.Tak dapat mrhanafi bayangkan betapa untungnya daftar Wafy Mobile dalam tempoh tersebut.Maklumat lanjut boleh diteliti pada screen shot dibawah:

IMG-20160520-WA0018

Kos untuk mendaftar jadi ahli Wafy Mobile cuma RM55 (termasuk GST dan  penghantaran).Dengan pelaburan yang sedikit duit, anda akan dapat penjimatan yang luar biasa.Dalam erti kata yang lain kad sim Wafy Mobile menjadi terlajak jimat untuk para pengguna.Rugi kalau tak ambil peluang ini.

Jika anda hendak membuat perbandingan dengan telco yang lain pun ada memberi penjimatan kepada para pengguna.Namun penjimatan dalam Wafy Mobile pula seakan-akan tak masuk akal.Dah berbaloi jimat lagi tu.

Mrhanafi bagi contoh mudah.Setiap bulan mrhanafi akan reload pada Telco C bernilai RM30 tanpa berhenti.Rasionalnya kerana keperluan data dan panggilan.Tiada apa yang mrhanafi dapat kecuali panggilan,sms dan data.

Dulu-dulu pernah mrhanafi reload kepada telco M selama 3 tahun berjumlah RM60 sebulan.Dengan isyarat 3G yang asyik putus putus memang membuat hati mrhanafi geram dan membara.Kalau hati membara untuk berjaya tak pe lah.Ini tidak.Hati mrhanafi membara kerana tidak puas hati.

Mrhanafi diperkenalkan oleh blogger Azuan tentang telco Wafy Mobile.Entah mengapa mrhanafi kembali berminat  untuk mencuba.Pada awalnya memang tak minat kerana ada Telco C yang cukup gempak dengan Internet Burung Hantu.Boleh dikatakan plan Internet Burung Hantu mencukupi untuk keperluan mrhanafi.

Sekarang tidak lagi.Plan Internet Burung Hantu tidak seperti sebelumnya.Penggunaannya ada had.Bukan unlimited.Nasib baik mrhanafi sudah nak beralih ke Wafy Mobile sebagai telco utama.Reload RM50 dapat rebet tunai.

IMG-20160328-WA0072

Malah jika anda reload RM100 dapat rebat berjumlah RM45.Mrhanafi sangat teruja untuk berkongsi kehebatan telco yang memberi penjimatan yang terlajak begini.Jadi pengguna biasa pun untung apatah  menjadi usahawan bersama Wafy Mobile.

IMG-20160328-WA0073

{sekilas pandang}

Kini terpulang kepada anda untuk rasai sendiri kad sim Wafy Mobile terlajak laris atau biarkan sahaja.Mrhanafi tetap guna talian ini kerana penjimatan yang memihak kepada pengguna.

Bayangkan dapat kredit percuma RM10 setiap bulan selama 10 bulan.Untung la sangat macam tu.

Sekiranya berminat jangan segan silu untuk Whatsapp mrhanafi di talian : 6011-3464-6975

(Visited 19 times, 1 visits today)

18 thoughts on “Daftar Wafy Mobile Dapat Kredit Percuma RM100

Leave a Comment

CommentLuv badge