Tak Sangka Duit Banyak Masuk Dengan Teknik Wechat

Duit banyak masuk akaun bank memang seronok sangat. Tatkala melihat duit banyak masuk sukar untuk digambarkan dengan kata-kata atau lukisan sekalipun.

Syok gila jadinya.

Nak duit banyak mesti ada salurannya. Itulah inti pati yang akan saya kongsikan dalam artikel ini iaitu Duit banyak masuk menggunakan media Wechat.

Saya andaikan ramai yang sukar untuk percaya hanya dengan Wechat boleh menjana duit 3 hingga 4 angka sebulan. Bayangkan jumlah ini bakal masuk dalam akaun anda bulan demi bulan.

Siapa yang tak nak tu rugi sungguh !

Mungkin kita terlalu taksub dengan Facebook, Instagram dan Whatsapp sebagai media promosi. Sedar tak sedar Wechat juga boleh menghasilkan duit jika digunakan dengan betul.

Berikut adalah fakta yang berkaitan Wechat. Saya perolehi dari sumber yang boleh  dipercayai.

Kelebihan Wechat

duit banyak masuk
credit : geralt

95% Pengguna Telefon Pintar Menggunakan Wechat Di Malaysia.

WAJIB BACA :   Jurus Sakti Dalam Penulisan Copywriting

Pada 17 Ogos 2017, Malaysia memiliki pengguna WeChat yang ramai. Dilaporkan sebanyak 95% telefon pintar di Malaysia memiliki WeChat yang dimaklumkan oleh Pengarah WeChat Global. Jadi ramai tu yang menggunakan WeChat. Rugi jika anda tidak menggunakan WeChat sebagai tempat buat duit.

Mudah digunakan oleh semua golongan. 

WeChat mudah digunakan oleh semua golongan termasuk anda yang berumur. Lebih mesra pengguna.

Anda Telah Ada Alat Utama Buat Duit Di WeChat

Anda mempunyai alat utama untuk buat duit di WeChat iaitu telefon pintar atau HP yang ada internet. Setiap bulan ada bayar bilnya. Sudah tiba masanya telefon anda digunakan untuk buat duit.

PERCUMA! Zero Kos Pemasaran. 

Anda tidak perlu membayar untuk buat promosi atau iklan di WeChat. Semuanya percuma dengan Teknik WeChat. Ini berita baik buat anda yang nak buat duit secara sambilan di WeChat. Tak perlu langsung untuk keluar kos untuk promosi.

WAJIB BACA :   5 Sebab Orang Buat Bisnes Mudah

WeChat Boleh Menyimpan “CopyWriting” @ Ayat Balas PM 

Mudah untuk anda reply @ balas semua pertanyaan yang dibuat oleh pengguna WeChat yang berminat dengan idea buat duit anda. Tak perlu sentiasa menaip satu-satu. Boleh simpan lokasi map yang dikeluarkan oleh WeChat kepada bakal  pelanggan anda.

PERCUMA! Prospek Sehingga 5000 Pengguna WeChat.

Anda Boleh mendapatkan PROSPEK sehingga 5000 pengguna WeChat yang berminat dengan idea buat duit anda. Bestnya WeChat boleh buatkan bakal pelanggan sendiri yang request menjadi “Friend” anda.

99% Kenalan WeChat Akan Nampak Post Dibuat Anda. 

WeChat membolehkan 99% post yang dibuat oleh anda akan dilihat oleh semua kenalan WeChat anda. Ini memberikan impak kepada idea bisnes buat duit anda

WeChat Lebih Privasi Berbanding Facebook Atau Instagram 

Semua komen yang dibuat oleh rakan atau prospek pada post anda, hanya boleh dilihat oleh anda berdua sahaja. Jadi ia lebih privasi dan selamat dari pengetahuan orang lain.

WAJIB BACA :   Pilih antara dua atau pilih kedua-duanya

KUASAI & TAKLUKI Pengguna WeChat Dalam RADIUS 20 KILOMETER. 

Anda boleh mendapatkan Propsek atau Pelanggan secara PERCUMA sehingga 20KM radius dari lokasi anda berada. Di mana sahaja anda berada di Malaysia atau luar negara pun boleh. Janji ada pengguna WeChat.

WeChat Ada Fungsi Scan QR CODE atau “Quick Response Codes”. 

Memudahkan anda menggunakan QR CODE ini untuk buat duit di WeChat.  Anda akan memudahkan prospek dan bakal pelanggan mencari serta mendapatkan maklumat buat duit dengan QR CODE WeChat anda.

Di Malaysia ada tiga bank telah menggunakan QR Code WeChat iaitu Bank Maybank, Public Bank dan City Bank dalam promosi mereka.

Kini aplikasi Wechat sudah tenggelam oleh Tiktok

  • Kemas kini 2/1/23

 

Comments 22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge