Kesihatan Diri Sendiri

Kesihatan diri perkara utama.Letaknya atas.Bukan bawah atau tepi.Kalau tak jaga kesihatan diri jadi tak hensem.Hensem bukan pada muka sahaja.Hensem adalah pakej lelaki.

Sebab itu jika nak jadi lelaki hensem wajib jaga kesihatan diri.

Alhamdulillah,  saya bersyukur sangat-sangat.Saya berjaya menaikkan berat badan dalam masa dua minggu.Kejayaan menaikkan berat badan ini sangat bermakna.Macam orang nak kuruskan badan.Apabila berjaya pasti seronok.

Saya makan enam kali sehari.Makan dalam jumlah yang kecil.Pilih makanan yang berkhasiat.Yang penting ada sumber protien,karbohidrat dan serat.

Banyak panduan hebat untuk makan cara yang betul.Boleh baca buku “ Dah Gemuk Lah” hasil tulisan Tuanku Halim.

Makan dengan teratur.Kawal perasaan supaya sentiasa gembira dan bahagia.Perasaan begini amat membantu menstabilkan hormon badan.Tak percaya boleh cuba.

Muka lebih berseri.

Muka ‘manyak sinyum

Lebih menarik lagi saya meraih kejayaan berganda dalam bulan ini.Secara rasmi, saya menjadi pengguna produk K-Quantum 7.Produk kesihatan diri.Terbaik dan mantap gitu.

Saya dan juga pembaca amat diperlukan produk ini.In shaa Allah lain kali kita cerita lebih lanjut.

Jom jaga kesihatan diri.Bukan untuk orang lain.Kesihatan diri sendiri juga.Sendiri sihat.Sendiri juga yang untung.Lagi sihat lagi hensem.

Betul tak ?

14 thoughts on “Kesihatan Diri Sendiri”

    • kesian awak..

      kawal pemakanan bro..

      kurangkan makanan yg berasaskan karbo dan lebih serat dan cukupkan protien.

      selain itu lakukkan pergerakan aktif supaya pembakarann kalori lebih pantas

      Reply
  1. habis raya nih, meh la sama2 kita mengempiskan perut hehhe…. admin terkecuali lah sbb tgk perut kempis je

    Reply
  2. P/s

    Maaf, saya baru berkesempatan singgah di blog ni. Terima kasih kerana sudi comment di blog sy. I’ll back soon utk baca dan comment lagi…see ya!

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: