Laptop Uzur Buat Hal Lagi

Laptop Uzur Buat Hal Lagi

Laptop admin ada buat hal lagi.Dah beberapa hari tak boleh on seperti biasa.Admin terpaksa menggunakan telefon untuk kemaskini artikel ini.

Sebelum ini pernah guna.Memang azab rasanya.Telefon bukan gajet yang terbaik untuk kemaskini blog.

Lain orang lain caranya.

Begitu dengan talian internet di kampung.Punyalah slow dan lembam.Keadaan ini telah mengurangkan motivasi dan ghairah menulis.

Dalam artikel ini saya tidak tahu nak  kongsikan sesuatu yang best.In shaa Allah selepas masalah selesai saya akan menulis lebih giat

Lebih bermanfaat dan lebih menyeronokkan untuk dibaca.

Oh ya.

Lama tak kemaskini blog macam best juga.Dah tak perlu untuk fikir macam macam.

Pendek kata, dah jadi malas.Satu sikap yang wajar dijauhi segera.

Kesimpulan

Admin berharap momentum menulis sentiasa berada di landasan.Jika tidak boleh ke laut jadinya.Dalam.masa yang sama admin mohon maaf juga kepada rakan rakan blogger kerana belum sempat nak membalas kunjungan.

Akhir kata harap bersabar dan Semoga semuanya dipermudahkan.

Jumpa lagi hendaknya.

(Visited 49 times, 1 visits today)

26 thoughts on “Laptop Uzur Buat Hal Lagi

  1. laptop saya memang dah teruk jugak.. dah tak guna, sekarang pakai desktop jer..nak udapte dekat phone memang makan masa, mula2 kekok jugak.tapi lama2 dah ok.. cuma feeling dia dengan cara kita nak bahasakan agak sukar,, biasa kita tulis nih untuk draft jerla.. tapi yang betul2 baru kita touch up sikit , baru tulis dekat desktop..
    zik recently posted…5 Tips tingkatkan traffic (traffik) blog part1My Profile

  2. Agreed. Updating blog using bigger screen gadjets is beter than smartphone. Saya tak ada laptop baru tapi desktop lama. Alhamdulilah.
    Pss: Sabar dengan ujian.

  3. Laptop saya lebih menyedihkan, dah jadi desktop… kalau dialih-alihkan, makin banyaklah problem.

    Sekarang ni pun, walaupun saya baru je format, tetap ada problem, macam belum format je.

    Yelah, sedar tak sedar, dah 7 tahun dah pun umur dia. Kena kerja keras menabung utk beli baru nampaknya.

Leave a Comment

CommentLuv badge