Macam Mana Nak Kurus Dengan GC Tea

Macam Mana Nak Kurus Dengan GC Tea

Macam mana nak kurus sering menjadi pertanyaan wanita hari ini.Bagi mereka kurus itu cantik,ramping dan langsing.Itulah dunia kaum hawa  yang  menjadi misteri.

“Sayang sangat cantiklah hari ini.Bahagianya abang melihat sayang setiap hari.Sayang langsing dan ramping.Untungnya abang kerana sayang sudi mengahwini abang.Namun cinta abang bukan kerana kecantikan.Abang cintakan sayang dengan iman dan takwa.Kita sama-mata berpimpin tangan ke jannah.Nak tak ?”

Oh.

So sweet la andai ada sang suami menuturkan kata-kata romantik seperti di atas kepada sang isteri.

Timbul misteri.

Macam mana nak kurus

macam mana nak kurus
cuncon / Pixabay

Bagaimana nak kekalkan kurus dan cantik pada mata sang suami?

Cantik bagaikan anak dara tahun 70an.Potongan pinggang bagaikan kerengga.Sihat luar.Sihat dalam.

Bukan itu sahaja.

Mereka ligat di dapur dan ligat di kamar.[ jika dah kahwin ehem-ehem]

Pergh….

Bayangkan senario kalau ada anak dara seperti tahun 70an melintas.

  • Laki laki yang guna kopiah terpaksa simpan dalam kocek semata-mata nak jeling nakal.Sedar tak sedar air liur meleleh keluar.
  • Sang suami orang terkebil-kebil mata.Jika isteri tak menyiku manja confirm suami tak sedar dunia.
  • Anak-anak angkat bujang bersiulan manja kemaruk cinta.Terus pasang impian untuk kahwin segera.
  • Atuk-atuk yang kelihatan uzur tiba-tiba rasa sihat dan rasa muda semula.Lagu Tak Tun Tuang spontan meniti dibibir mereka.

Realitinya kita tidak lagi berada di tahun 70an.Kita berada di zaman media sosial.

Jom kita sedar semula….

Golongan isteri yang kasihkan suami ada pilihan.Ada penyelesaian sekira berlaku perubahan yang tidak dingini.

Biarpun ini keadaannya.

Tatkala si anak dara sudah menjadi isteri orang akan ada perubahan berlaku.

Mungkin kekal langsing.

Mungkin berubah menjadi tidak langsing seperti dulu dulu.

Ayuh!

Cik puan cik puan semua.

Jangan biarkan misteri terus melanda benak fikiran kita.

Kalau begitu bagaimana caranya?

Ya.

Bahagian ini wajar anda beri perhatian.Fokus dan fahami sewajarnya.

Memperkenalkan…..

GC Tea.

GC Tea

Satu produk ekseklusif oleh Rashwealth Group Sdn Bhd.GC Tea merujuk kepada Glucos Cut Tea atau teh pemotong gula.

Ramai percaya dan yakin.

Pengambilan GC Tea boleh mengekalkan kelangsingkan badan,cergas dan sihat.

Ini kerana GC Tea mengandungi beberapa bahan 100% semulajadi yang hebat dan mengkagumkan.

Ramuan terbaik ini diperolehi dari 5 benua tetapi diadunkan menjadi satu di negara ini.

1.Teh hijau

Teh hijau diperolehi dari negara China.Tak perlu ke China kita sudah boleh menikmati di Malaysia.

Teh hijau boleh meningkatkan kadar metabolisme badan.Orang yang menpunyai metabolisme yang tinggi boleh kekal ramping yang mengiur.Makan banyak tetapi badan tetap kurus.

Teh hijau mengawal kandungan glukosa dalam darah.Insulin tidak naik mendadak dan mengelakkan penyimpan lemak secara berlebihan.

Teh hijau juga mengurangkan paras kolestrol jahat.Selain itu meningkatkan kolestrol baik dalam badan.

Pendek kata amat baik untuk kesihatan.

2.Daun Stevia

Daun ini diterbangkan khas dari negara Uncle Sam iaitu Amerika Syarikat.

Fungsi utama untuk memberi rasa manis tanpa perlu menggunakan gula.Bahasa mudahnya pemanis semulajadi.

Hebatnya daun stevia dapat meningkatkan fungsi organ iaitu pankreas.

3.Gymeama Slyvestre

Dari jauh ia datang.Dari negara yang terkenal dengan Taj Mahal yakni India.Tengok sekarang dah tiba di Malaysia dalam GC Tea

Kelebihan Gymeama Slyvestre untuk elak ketagihan gula.Sebab ramai yang suka minum air yang manis-manis.Jika air yang tak manis dah rasa tak sedap.Itu tanda-tanda orang yang mabuk gula.

Ingat gula putih itu memudaratkan jika berlebihan

Pengambilan GC Tea yang ada kandungan daun Gymnema boleh elakkan seorang obses dengan rasa manis gula.

Nak kurus kurangkan gula dalam minuman dan tambahkan manisan dalam senyuman.

4.Peppermint

Bahan ini berasal dari Timur Tengah dan Eropah.Dekat sana memang popular.

Dekat negara ini popular sebagai  perisa gula-gula getah dan gula-gula.

Alamak gula lagi.Macam mana nak kurus.

Kehadiran peppermint bagaikan kekasih hati yang sentiasa dirindui telah berada sebelah anda.Ada peppermint jiwa akan tenang dan stress akan hilang.

Ada tak baru-baru ini ada artis Korea yang popular membunuh diri kerana kekacauan emosi.

Ambil iktibar.

Ambil GC Tea boleh cegah kekacuan emosi.

Ada juga  orang dah stress menjadikan makan sebagai solusi segera.

Asal stress je makan.Asal makan je stress.Ops silap la pulak.

Mungkin mereka percaya peribahasa ini.

“Gendang gendut GC Tea,kenyang perut senang hati”

5.Mulberry

Mulberry diperolehi dari negara China yang popular dengan Tembok Besar.

Fungsinya untuk menghalangkan gula terurai dalam usus dan elak glukosa diserap berlebihan ke dalam darah.

Akibatnya buruk.Boleh jadi gemuk.Boleh jadi kencing manis.

Mujurkan GC Tea sebagai solusi.Jangan percaya tapi buat jer bak kata orang sekarang.

6.Rooibos

Ingat lagi tak negara yang pernah menjadi Tuan Rumah Word Cup 2010 iaitu benua Afrika.

Rooibos diperolehi dari Afrika.Orang kat sana tinggi-tinggi dan kurus-kurus tau!

Sekarang kalau nak cari Rooibos tak susah pun.Ambil sahaja GC Tea dah boleh dapat khasiat Rooibos.

Ini kehebatan Rooibos.

Rooibos  membekal tenaga secara semulajadi untuk manusia.Bahan ini membantu merangsangkan pankreas untuk menghasilkan insulin.

Sebab itu GC Tea amat ideal diambil oleh golongan pengidap kencing manis.

Bukan setakat untuk orang yang nak  kurus dan ramping.

Info bonus 1 : Cara penggunaan GC Tea

bonus info
stux / Pixabay

 

1.Rendam GC Tea dalam air panas selama 10 minit.
2.Tak perlu tambah gula atau madu [bukan bermadu]
3.Boleh diminum ketika panas atau suam suam suku
4.Boleh diulang rendam sehingga 3 kali [ sangat menjimatkan]
5.Jadikan amalan minum sebelum makan atau selepas makan
6.Hidangkan kepada tetamu atau jiran yang bertandang ke rumah
7.Bekal air rendaman GC Tea ke pejabat atau kebun.

Testimoni GC Tea

 Info Bonus 2 : macam mana nak kurus

1.Makan ikut keperluan.Jangan makan ikut selera tekak jer

2.Paksa diri untuk aktif.Tak dapat bersenam rajin-rajinlah berjalan kaki.

3.Kurang makanan berminyak dan berlemak.Rasa sedap tetapi merbahaya.

4.Jangan makan berat waktu malam.Kalau lapar makan sekadar alas perut.

5.Latih tabiat untuk konsisten senaman malam.Rugi sungguh kalau dah kahwin tetapi abaikan senaman malam.

Apa yang anda wajar diketahui

Mudah-mudahan artikel ini  menjawab persoalan macam mana nak kurus dengan GC Tea.

Sebab kekal langsing bukan terjadi begitu sahaja.

Perlu ada usaha.Perlu membayar harga untuk mendapatkannya.

Terpulang kepada anda untuk kelihatan cantik,sihat dan kurus yang menawan.

Jangan pula taksub untuk kurus langsing sehingga membahaya kesihatan.

Cantik tetapi sakit pun tiada maknanya.

Sekarang cik puan cik puan dah tau kan kehebatan GC Tea.

Bertindak segera hari ini kerana esok hari akan menanti kegembiraan dan keceriaan.

Ayuh jangan berlengah lagi.

Harga promosi mega tengah berlangsung hingga hujung tahun 2017.Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi.

Ingat ya.

Masa tidak menunggu kita.Sekali berlalu selamat tinggal semua.

Begitu juga dengan peluang ini.Jika terlepas mengalir airmata darah pun dah tiada guna.

Untuk pertanyaan dan maklumat lanjut.

 

Cepat-cepatlah menghubungi  Puan Hasliynda Umairah Beauty melalui >>> Whatsapp

Whatsapp

(Visited 144 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Macam Mana Nak Kurus Dengan GC Tea

    • cara paling efektif nak gemuk..

      nikah.

      ada orang tolong masak dan tolong layan

      nanti gumbira jadi gemuk la.

      pilih la bakal isteri yang tak kuat makan.

      jenis kuat makan ..maka kita akan jadi kurus hehehe

  1. GC Tea ni menarik jugak tapi saya tak ada bini. Kalau ada mungkin saya syurkan dia minum. Itu pun kalau dia tak slim.

Leave a Comment

CommentLuv badge