Pengalaman Beli Baju Bundle Berjenama Yang Sukar Untuk Dilupakan

Admin berjaya membeli baju bundle berjenama.Beli tiga pasang dengan harga RM10.Memang murah.Dalam perkiraan nak beli sehelai yang berharga RM5.90.Oleh kerana terperangkap dengan keperluan dan kehendak akhirnya admin terbeli tiga helai sekali gus.

Kebetulan membeli secara tergesa-gesa.Akibatnya terambil sehelai saiz S.Sedangkan ukuran badan saiz M.In shaa Allah nak bagi anak sehelai.Kesian mereka.

Ayah mereka mampu beli baju berjenama tetapi kategori.

“bundle oh bundle’

Sampai di bilik sewa murah admin melihat penuh teliti baju bundle tersebut.Warna pudar.Fesyen entah tahun bila pulak dah ?Baunya pula jangan kata.Memang bau bundle.

Sungguhpun begitu admin bersyukur dan gembira.Dapat juga merasa baju “baru”

Jimat pulak tu.

Maklumlah sahaja rezeki dalam proses nak datang .Mudah mudahan melalui  jualan pakej 7 ebook terlajak laris

Baju yang admin guna cuma dua pasang.Baju  yang tengah dipakai dibeli sekitar tahun 2009 lagi.Sepasang lagi baju yang dibeli sewaktu melawat Sabah pada  tahun 2013.Lama tersimpan dalam almari.Kini bakal digantikan dengan baju bundle berjenama.

Alhamdulillah syukur selalu.

Artikel berkaitan

15 thoughts on “Pengalaman Beli Baju Bundle Berjenama Yang Sukar Untuk Dilupakan

  1. bundle pun bundle lah admin. ok apa. pada hal.. janji menutup aurat sudah. kita pun encik chenta beli seluar dan baju bundle juga..

  2. Alhamdulillah masih mampu beli baju walaupun bundle. Suami saya pun suka cari di bundle, branded katanya 😀

  3. bagus tu beli baju bundled. abam kie pun kdg2 bila nak clear kan almari tu, abe kie jual je baju2 lama di mudah.my. Alhamdulillah, ada pembeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge